Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako lékař to ani nesmím říct, ale jsou to případy, kdy by mi vůbec nevadilo, že by ty raněné idioty, co tam vyřvávali, nechali bez pomoci ležet na chodníku. Ani nevím, co tam vůbec projevovali. Prostě se nám opět do hlavního města svezla lůza z celé země, udělala tu brajgl a zaměstnala ty, kteří mají spoustu jiné a neskutečně užitečnější a důležitější práce, než se starat o ta hovada. Kdyby je nahnali do Vltavy, zlobili by se snad jen ekologové. Přijít o tyto lidi by pro naši zemi neznamenalo nic. Jak po stránce ekonomické, tak morální. Jde o zbytné bytosti.

Mudr.Jiří Koskuba, člen ČLK k 28. říjnu 2020

1 1
možnosti

Myslím, že článek je negativně zaměřen proti dr Kubkovi.

Jeho návrhy a tlak na prosazování protiepidemických opatření je na místě a právě od lékařské komory tento lékařský pohled musí zdůrazňovat a prosazovat.

Jistě musí mít na mysli i skutečnost, že vláda se musí vejít do rozumného kompromisu, který nemůže nechat zkrachovat celou ekonomiku, už tak je škod plno, stačí se podívat, co se děje v bankovnictví, co se děje s úsporami. Stačí pohled na trvalý vzestup cen.

Takže článek nutno brát z i tohoto pohledu.

4 1
možnosti
Foto

Jen na okraj. Moje paní zubní lék. mi oznámila ,že od ledna bude stát plomba malého rozsahu 1190 kč. Docela darda. No ale hlavně ,že mám zubaře.

0 0
možnosti

Pan Kubek je šéfem ČLK. Takže zastupuje lékaře , kteří se celkem oprávněně obávají o svoje zdraví, životy, rodiny a o zdraví, životy , rodiny svých blízkých. Takže z podstaty věci jej lze chápat. Asi by byl špatným zástupcem lékařů, kdyby bojoval za co nejrychlejší rozvolňování... Váš blog pane autore je celkem o ničem. Každý člověk, který je v čele nějaké skupiny má morální i jinou povinnost bojovat za zájmy svých svěřenců . Lhostejno , zda jde o profesní komoru, vesnický fotbalový klub nebo bytové družstvo......

7 5
možnosti

A ještě k té Vaší větě..že Kubek prosazoval totální lockdown, aniž by dle Vás pro něj byl důvod..... Víte, jestli pro totální lockdown byl nebo nebyl důvod....to se všechno pozná až bude po všem.. Dnes takřka všechno otevíráme , ale dnešní čísla budou pravděpodobně vyšší než byla před týdnem... takže nelze vyloučit , že za týden budeme opět všechno uzavírat... Totální lockdown v délce 3 týdny by mohl zajistit to, že bychom se v hodnocení PESa dostali někam na dvojku a někde mezi dvojkou a trojkou se pohybovat nějaké dva až tři následující měsíce... Takto můžeme být na čtyřce za týden a na pětce za dva týdny...Až budoucnost ukáže, co bylo (příp. bylo by) správné a co nikoliv....

4 4
možnosti

Mně se pan doktor Kubek nemusí líbit, na druhé straně ve funkcích nemohou být dlouhodobě slušní sympatičtí hoši. Viz třeba předseda LOK a další. Co jsem si zapamatoval - jeho Děkujeme, odcházíme ... teď inovované na - zavíráme.

1 0
možnosti

Sedíte u švédského stolu, už jste ho z poloviny snědl a ještě k tomu nechutně

mlaskáte. A píšete nesmysly. Komu se chce Koubek zavděčit ? A čím ? Pravda nikdy nebyl populární. Zdravotnictví pracovalo vždy na 100% a teď jede na 200%. Jak jinak ve státě, kde léčba zlomeniny psa stojí více než léčba zlomené ruky u člověka. Ve státě, kdy klasická operace slepého střeva je honorována 1500 body, čas pojišťovny 120 minut. Skončí covid a začne "honba za body" A pokud zdravotnictví krachne, spousta z nás zemře, někteří na chodbách nemocnic. Váš článek nestojí za nic. Vy jste valcíř ? Já jsem valcíř, kdo je více.? Taky živíte svou práci lékaře a sestry, jako pán Kanda?

4 8
možnosti

S tím živením z našich daní máte pravdu dle p.Kandy máte pravdu. Ale na druhé straně - znáte chudého lékaře? Já vím přesčasy. Problém je v nemocnicích, u ambulantních, obvodních, zubařů to není tak horké.

4 0
možnosti

Kubek je známý plašan, který snad ani sám sebe nebere vážně. A hlavně by si měl uvědomit, že platy zdravotníků pocházejí z daní obyčejných lidí, kteří právě krachují.

11 3
možnosti

J84a30n 83R79á78ž

3. 12. 2020 16:47

Mám dojem, že se bude opět volit prezident České lékařské komory. Takže mediální aktivity Dr.Kubka jsou celkem pochopitelné.

13 0
možnosti

Alespoň je vidět co jsou lékaři zač, když si do svého čela zvolí tohle...

Kubek by měl být stíhán za šíření poplašné zprávy během mouzového stavu.

17 4
možnosti

O17t21a23k61a79r 45K70o16h24l

4. 12. 2020 20:01

Stejně jako do politiky i do funkcí v ČLK se derou lidé určitého (politikům velmi podobného) charakteru. Usuzovat z toho na to, že všichni lékaři jsou takoví, je tedy špatné. Řadový lékař ani představenstvo ČLK nevolí, čili nemá sebemenší vliv, kdo tuto funkci dostane.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS