Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud druhá rychlost znamená 0 imigrantů, klidně bych přeřadil na rychlost tři: CZExit.

0 0
možnosti
JV

J57i27r63i 54V32r53a98b50e78c

26. 11. 2020 17:20

Ja doufam, ze Cesko zustane na te spravne strane !! Nikdy vice vychod !EU

0 2
možnosti
JT

J82i87r33i 59T44i26c21h97y

26. 11. 2020 18:26

Ano, samostatne jednani, ani car, ani cisar.

1 0
možnosti
DR

To je už taková klasická politika bruselských darmožroutů a tj. kdo není s námi je proti nám. Čili žádné překvapení. Karma. R^

6 0
možnosti
JR

J83a73n 25R37á14ž

26. 11. 2020 15:17

Největšími "potížisty" EU jsou státy, jejíž veřejný dluh je vyšší jak je jejich HDP a nemá tendenci se snižovat, ale naopak roste. Mezi ně Portugalsko patří. Z tohoto úhlu pohledu je potřeba vnímat prohlášení jeho premiéra, jakož i vyjádření prezidenta Francie, která má nejvyšší dluh z celé EU a předstihla už i Itálii.

V reálném světe se nehraje na ideologie, ale o peníze. A že Evropská unie je založena ideály zatíženými předpoklady, způsobilo, že ji ignorování ekonomické reality dohání velmi rychle a tak nemlže plnit ani závazky, které si sama stanovila.

Opravdu nechápu, proč ještě někdo vidí "růžovými brýlemi" spolek států, z nichž je většina zatížena nesplatitelnými dluhy, jimiž je dotována nezaslouženě vysoká životní úroveň jejich občanů?

8 0
možnosti
PB

..... Portugalec je enem hladovej,- sa těšil na pakl zlaťáků aby udržel ekonomiku a Pšonci s Hunama mu do teho hodili vidle! By mu mohl taky někdo konečně vysvětlit, že dvě rychlosti sou tady nastavený od vstupu "Východu" do EU,- nic novýho pod sluncem - viz. mzdy, kupní síla, kvalita potravin, soběstačnost v tom či onom oboru atd.atd.!,- ........ a ty Skoti to v tem genderu s vodpustkama zrovna nevyvážili,- když ženy zadara menstruační artikl, tak muži zadara Prostamol Uno,- tak bych to progresivně viděl já!R^

1 0
možnosti
LC

Pokud bude zavedena dvourychlostní Evropa, tak já bych moc prosil o zařazení Česka do neutrálu. Abysme prostě museli všechny ty bruselské vymoženosti zavádět s minimálně desetiletým spožděním.

2 0
možnosti
Foto

Já bych ještě vynechal to "museli"....:-)

3 0
možnosti
JV

Tenhle nápad je ve své podstatě jen nový kolonialismus. My vám budeme diktovat, co je správné a vy si to u nás budete platit. Průmysl a trhy jsme už u vás ovládli, tak teď ještě zákony a daně.

12 0
možnosti
SB

Jestliže i Portugalsko podporuje dvourychlostní Evropu, předpokládajíc samozřejmě, že ono bude v té první rychlosti, tak je vidět, jak to rozdělení na rychlosti má asi vypadat.

Nemyslím, si, že Portugalsko by byla země, kde lišky dávají dobrou noc a kde by lidé ještě neznali splachovací záchody (jako si to myslí v některých západoevropských zemích o nás), ale pokud bychom vypočítali průměr vyspělosti, tak by Portugalsko určitě patřilo do spodní poloviny. Nechci ho podceňovat, ale Německo, Nizozemí, Dánsko nebo Švédsko jsou zcela určitě vyspělejší.

Takže pokud by Portugalsko mělo patřit do první rychlosti, musí být jasné, že měřítkem nemůže být vyspělost, nýbrž jen míra eurohujerství.

18 0
možnosti
JR

J42a10n 40R23á67ž

26. 11. 2020 15:26

Jaká kritéria, podle kterých by se měla hodnotit "vyspělost" jednotlivých států EU máte na mysli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články