Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

V USA se situace za Bidenovy administrativy podstatně zhorší, jelikož Biden už ohlásil, že v prvních 100 dnech jeho vlády změní imigrační zákon tak, že 11 - 22 milionů ilegálů dostane legální status, stejně jako Obamou chránění Dreamers, těch je také kolem milionu, který jim dá path to citizenship, neboli cestu ke získání Amerického občanství. Ze statistiky vyplývá, že každý takový nově zlegalizovaný obyvatel dotáhne další 4-6 rodinných členů a tak se máme na co těšit. Těch ilegálů je tady podstatně více než se oficiálně píše, bude jich možná ke 30 milionům. V době vysoké nezaměstnanosti a corona viru jej to nejhorší řešení před kterým nás Trump ochraňoval a varoval. Platy méně kvalifikovaných Američanů budou ještě více stlačeny dolů, jelikož noví imigranti budou pracovat za hubičku a volit levicovou Demokratickou stranu. Mnozí, kteří Bidena volili, byli neinformovaní, zastrašení a naivní voliči, kteří si neuvědomili že elections have consequences, neboli, volby mají následky.

A ještě Stalinův citát - " It is not the people who vote count, it is the people who count the votes". Neboli volně nezáleží to na lidech kteří hlasují ale na lidech kteří ty hlasy počítají.

Pro nás, Republikány smutná pravda.

0 0
možnosti
PN

P90e76t11r 35N76e10d77o80m82a

25. 11. 2020 15:44

globalni elity tlaci a budou tlacit na svoji agendu permanentne. V kazde zemi se casem najde takova politicka konstelace, ktera umozni jeji nevratnou multikulturalizaci. U by to mohli byt pirati jako vladni strana.

1 0
možnosti
JB

OSN se z kdysi respektované organizace stala naprosto zbytečnou institucí. Neplní svou roli a řídí ji naprosto nekompetentní lidé. Tedy pro mne nastal teš ten správný čas na její opuštění - jelikož je stejně nereformovatelná, jako EU/EK!

0 0
možnosti
Foto

K45a24r67e96l 31C56a97c20h

21. 11. 2020 9:44

Současná vlna ilegální migrace má katastrofální dopady. Nejde ani tak o ekonomickou zátěž, kterou by nebyla Evropa schopna unést. Jde hlavně o změnu kulturního prostředí v Evropě. Nevím zdali se to dá ještě zastavit nebo nějak zvrátit. Byly by k tomu totiž potřebné takové razantní zásahy, kterých se žádná národní vláda a Evropská komise s EU parlamentem tuplem, neodváží. Vyvíjí se to přesně podle historického schématu, že každá vyspělá kulturní společnost se vývojem dostane do takového bodu prosperity a blahobytu, kdy zpohodlní a stane se neschopnou svou kulturu účinně bránit. Je pak obětí vpádu barbarů a je jimi natolik vyvrácena, že dojde k jejímu zániku. Historie se neustále opakuje a my to nedokážeme změnit.

8 0
možnosti
PS

P69e12t26r 65S54k51á73c15e71l

21. 11. 2020 22:18

Dokážeme, zdravý rozum zvítězí. Ale je potřeba jemu trošku pomoci na svět, samo se nic neuskuteční. Začít třeba u voleb. Tak, aby skutečně většina rozhodovala o menšině a ne naopak.

1 0
možnosti
PS

P82e44t30r 33S11k68á92c73e75l

20. 11. 2020 22:29

Lidé jsou z migrace a jejích projevů unaveni. Zvláště, když někteří moudří a předvídaví lidé (např. bloger pan Petr Hannig) již v roce 2014 upozorňovali na "Nebezpečné přílivy ve Středozemním moři". Viz jeho článek..

3 0
možnosti
MK

Nezdá se vám divné, že na tento výborný blog je tak málo diskusních příspěvků ? Vypadá to, že lidé už na téma migrace rezignovali... To je ale moc nebezpečné.

9 0
možnosti
JU

J66o40s75e63f 26U98l50m98a25n

21. 11. 2020 0:05

To každopádně je. Já se obávám, že až nastoupí vládu Primáti, tak dojde k postupnému přijímání podobných návrhů a občané se proti tomu ani nijak nepostaví, protože rozhodnutí nebude mít okamžitý dopad. Prostě si řeknou, že zatím se nic neděje a ani v nejbližších letech se prakticky nic dít nebude...Ale bude zaděláno na nevratný problém.

1 0
možnosti

Karma. Jen nezapomínejte na kanadskou cestu. Letos 18 tisíc ilegálních imigrantů z Mali, Maroka, Senegalu.

4 0
možnosti
PV

Jenže migrace není základním právem člověka !!!

Základní práva člověka jsou dvě: právo na život a právo na majetek. Ostatní věci jsou pouze výmysly různých zfanatizovaných neziskovkářů , která sice mohou představovat nějaké hodnoty, o nichž lze diskutovat, rozhodně ne právo.

A co je nejvíce paradoxní: pseudoprávo na migraci jde přímo proti základním právům. Základním právům na majetek (vyvlastňování majetku prostřednictvím vysokých daní organizovaných vládou, který se následně přesouvá ve prospěch migrantů) i proti základním právům na život (občasné vyvražďování domácího obyvatelstva, včetně odřezávání hlav a podobných výdobytků multikulturního obohacení).

Je třeba znát svá práva - a právo na migraci to není.

25 0
možnosti
LH

Výmysl neziskovkářů, to nevíte komu a čemu tato pátá kolona slouží?

0 0
možnosti
JS

J49o60s89e16f 11S59u13k

19. 11. 2020 20:35

Valné shromáždění OSN vystupuje jako celosvětový normotvůrce, tím však reálně není. Akty Valného shromáždění jsou jednak pro státy toliko právně nezávaznými doporučeními,v podstatě jsou ale tyto akty z velké části určeny k regulaci vnitřních poměrů OSN a představují jen jakési „vnitřní" právo mezinárodní organizace.

Vzhledem k tomu, co za doporučení OSN v poslední době vypouští jsem rád, že to je, jak to je..

0 0
možnosti
KT

poslouchala jsem masochisticky na R+ rozhovor s reportérkou Reflexu Kateřinou Nevímjakou, která s nevídanou bohorovností konstatovala, že ten atentátník nedostal azyl, utekl z tábora, kde se mu nelíbilo, a vraždil a že se s tím nedá nic dělat, protože hranice ochránit nelze. a že Francie nemá co mluvit, protože karikaturami Mohameda provokovala opakovaně. hleděla jsem jak vrána, jakou bezectnost a nehoráznost může vypustit do éteru novinář a druhý mu to umožní

19 0
možnosti
MN

Taky jsem to poslouchal a nevěřil jsem svým uším.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články