Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

ODS nyní už „neví“. Přesně.R^:-)

2 0
možnosti
DR

"Velmi problematickou se totiž ukázala dohoda s Íránem, kterou vyjednával Obamův viceprezident Joe Biden. Irán tuto dohodu využil k expanzi svých vojáků a spřátelených milic na Blízkém východě, zejména v Sýrii a Libanonu."

Vzhledem k tomu že íránské síly jsou v Sýrii nasazeny výhradně proti Daesh a to bez ohledu na nesmyslné a ničím nepodložené blábolení Izraele o jeho ohrožení, tak v tom žádnou problematičnost nevidím.

0 0
možnosti
Foto

Co si pan Obama myslí o panu Klausovi je jedna věc. Já si myslím, že my bychom to „měli“ vědět nejlépe. Takže mně je stále záhadou, že zde máme mnoho těch, kteří pana Klause i nadále „zbožňují“.

2 9
možnosti
JP

My bychom to měli vědět nejlépe, souhlas. Ale proč to Vy nevíte? Nafoukaný a nepříjemný premiér Klaus se při prezidentování proměnil v zastánce naší civilizace proti moderní revoluční vlně.

4 0
možnosti
EH

Každý rád zkresluje realitu ve svůj prospěch nebo si vysvětluje druhého člověka jinak, než se dotyčný vidí sám.

Obama byl zvyklý na adoraci USA z Východu a u Klause se toho nedočkal. Tihle velmocnostní potentáti uznávají politika jenom tehdy, když jim všechno odkýve. Což Havel udělal, ale vše pak neprošlo přes vládu a parlament.

Hezká slovíčka umí každý. Jenže v důsledku pak platí, co udělal prezident pro svoji zemi. Naše země je ČR, Obamova země je USA. Proto se mi líbí u Trumpa jeho veřejné America first. Našim heslem by mělo být Czechia first ne America first.

16 0
možnosti
BM

Já viděl v televizi Klause a cítil jak z něj vyzařuje arogance, ješitnost a faleš.

0 5
možnosti
EH

Typický politický narcis, který to neuměl schovávat. Na druhou stranu některé jeho názory se ukázaly správné v dlouhodobém horizontu. Klaus neměnil názory podle průzkumu veřejného mínění.

9 0
možnosti
ZJ

Obama? To je ten produkt otrokářství, kdy bílá žena znásilnila afroafričana?

2 2
možnosti
PB

....... slovy klasika : "je to falešné a prázdné!",- ale voto víc by mě zajímalo, jak ve svý knize zhodnotil lídra Velký Číny;-D?!,- ....... a Michelle (s dcerkama aj tchýní) by mohla tuto kapitolu obohatit vo zážitky z dovolený v Zakázaným městě!

1 0
možnosti
Foto

Klaus, stejně jako Erdogan, jsou nebezpeční blázni.

4 11
možnosti
JB

Jasně. Jsou vedle vás na pokoji v léčebně, jo?

4 1
možnosti
JB

Obama. Nositel Nobelovy ceny za orální mír. Stejně jako terorista Arafat. A Mandela. A lhář Gore. To, co někde plácá fakt není podstatné, a tohle s tím Erdoganem je úplně mimo. Stálo by za to připomenout, kdo Erdoganovi lezl a stále leze do rekta, až mu čouhají jen chodidla. Je to vůdkyně Merkel a celá eurověrchuška. Je v té jeho knize i tohle? Četl jí vůbec někdo?

17 4
možnosti
RK

Tak co se týká Merkel a celé EU, tak s Tureckem to byl sňatek z rozumu, protože je pravda, že Turci na svém území zadržovali 3 mil. uprchlíků a kdykoliv mohli zvednout stavidla. Vy jste měl určitě jiný, pokrokovější plán, jak je zastavit, že?

3 4
možnosti
VB
EH

Když srovnává Klause a Erdogana? Klaus se Obamovi nelíbil, tak do něj vyprojektoval své obavy a špatné vlastnosti. Stejně fungují Chvilkaři. Babiš ohrožuje demokracii bez jediného viditelného kroku tím směrem.

Ať jsem férová, jiní lidé zase projektují obavy a negativa do uprchlíků.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články