Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Docela objektivní pohled na problematické směřování "Demokratů" v USA při celkem předpokládaném vítěztví unaveného Bidena, jemuž budou navíc svazovat ruce v jeho středové politice, jak Sandersovo neomarxistické křídlo, tak aktivisticky zapálená Kamala.

To, že se ozvala Bilinova rudá úderka, znamená, že jste trefil hřebíček .........

0 0
možnosti
Foto

J69i86r12i 32B78i86l28i24n94a

10. 11. 2020 17:19

V Americe milej pane Barton rozhoduji o budoucim prezidentovi volici, ne nejaky oranzovy oligarcha.

Volby vyhral s velkym naskokem Joe Biden, tak uz by se s tim mohla konecne smirit i ruda uderka.

0 0
možnosti
Foto

Bohzel ruda uderka prave dorazila

0 0
možnosti
Foto

Trump narozdiel od Bidena nedokázal osloviť voličov, ktorí bývajú na cintoríne.

2 1
možnosti
OP

Američani potřebují víc než všechno někoho, kdo je spojí a Trump byl člověk. kterej rozpojoval nejvíc v dějinách.

1 1
možnosti
Foto

Projdete si sled udalosti od Trumpova zvoleni, pres Demokraty podporovane a mnohdy dokonce organizovane nepokoje a nasilnosti az k samotnemu volebnimu dnu a pak si prectete, co jste napsal ... at je Trump jaky chce, spolecnost rozdelil uplne nekdo jiny

4 2
možnosti
IS

Republikáský Senátor Graham oznámil, že má přísežné prohlášení poštovního zaměstnance, který se rozhodl vyjít na veřejnost s tím, že jeho šéf ve spolupráci s jiným v Erie, Pennsylvania, poručili aby razítkoval listiny, došlé po závěrečném času 8 hod večer 3. listopadu datovým razítkem se dnem 3., dále další balíky došlé až 4. a dokonce i později. Zaměstnatnec již byl dotazován poštovním inspektorem a prohlásil, že si je vědom následků křivého svědectví, ale že nemohl mlčet, když byl nucen jednat protizákonně. Kolik pošt takto razítkovalo zpětné datum na později došlé listiny? Bude to někdy adresováno?

0 2
možnosti
Foto

Republikán "prohlásil";-D

0 0
možnosti

Věřit supervelmoci cokoliv je vrcholně nebezpečné. Žádným slibům nevěřím až uznají mezinárodní tribunál válečných zločinu a podepíší že budou k tribunálu vydávat i občany USA a skutečně je i vydají a že žalob na občany USA je dost uznám že USA udělaly první krok k tomu že uznávají mezinárodní právo.

1 0
možnosti
IS

Ještě něco k integritě voleb. Ve 30 státech byl použit Dominion Voting system, u kterého se prokázalo v Michigenu v jednom okrsku, že zaměnil 6 tisíc Trumpových hlasů na Bidenovi. Prý malá závada. Jeden z místních činitelů také opravou získal pozici, která mu byla upřena. Dalších 46 okresů používalo tento system. Ve státě Geogia se odhalila jedna nestandartní situace. Večer před volbami, tedy v pondělí, Dominion Voting system byl nainstalovaný a zároveň naistalované nové aktualizace. Nikdy v historii se toto nestalo. Pak během volebního dne, Geogia zastavila po 4 hodinách počítání hlasů a obnovila až příští den, prý kvůli závadě (glitch). Pokud byl tento system použit ve 30 státech, právníci pro Trumpa by měli okamžitě požádat o manualní přepočítání hlasů všude, kde byl tento systém installován a použít. Těch 6 tisíc hlasů je faktem, Michigen to musel přiznat a opravit. V Georgii šlo také o " závady" systému, tak jak může americká veřejnost, a president Trump věřit pravosti voleb?

5 1
možnosti

Otázka.V kolika státech kde vyhrál Trump vyhrál i v korespondenčních hlasováních?

0 0
možnosti
IS

Souhlasím s panem Bartoněm s výjímkou posledního odstavce. S novou administrativou přijde i nový AG, tedy Ministr Spravedlnosti, Biden určitě vymění i šéfa FBI a monoho dalších. Pokud Republikáni neudrží převahu v Senátu, 50-50 stačit nebude, jelikož pak tam vstupuje jako rozhodující hlas VP, a to bude Kamala Harris. Vyšetřování Bidenů se tedy konat nebude, vše se zamete pod koberec a pojede se dál. Korupce která ze strany Demokratů a obviňování Trumpa ze spolupráce s Putinem či Ukrajinou, Clintonové e-maily, Obamova nečinnost při Benghazi, to všechno se ututlalo a když pokusy o impeachment selhaly, nastoupila cenzura, manipulace s volbami a výsledek vidíme. Takže, Demokraté nepřipustí aby byl Biden vyšetřován. Naopak zvrátí vše dobré, co Trump pro tuto zemi udělal, aťto tady vidíte třeba jinak. Není možné aby 70 milionů voličů mělo vymyté mozky, jak nás někteří levičáci hodnotí. Další známý fakt , který není zmiňovaný je, že při dotazování 56% Demokratů nevolilo Bidena, ale hlasovali proti Trumpovi. Taková je důvěra v Bidena mezi voliči.

11 0
možnosti
JK

J16a43n 77K75o94z25l32e56r

7. 11. 2020 15:00

Úvaha hodná na nominaci na Nobelovu cenu

0 0
možnosti
VR

V celém světě je vidět úpadek západní demokracie, kdy část lidí neuznává výsledky voleb.

Jako u nás. Biden není mým prezidentem a budou mu okopávat kotníky kde se dá.

2 5
možnosti
MP

Tedy totéž, do dělali demokrati a média celé čtyři roky Trumpovi.

9 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články