Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tradiční západ se rozhodl spáchat pozvolnou sebevraždu. Neschopnost (nebo spíše neochota) bránit své občany před importovaným terorem toto dokazuje. My s tím těžko můžeme něco dělat. Nemáme na jejich politiku prakticky žádný vliv. Co však můžeme ovlivnit, je naše politika. Vzhledem k tomu, že problém s importem islámu do Evropy se bude spíše zhoršovat, vidím řešení v blízké spolupráci s Izraelem. Izrael je funkční pevnost. Když to zvládli oni, proč bychom se jednou neubránili i my? Můžeme se od nich strategii přežití naučit. Navíc je šance, že bude islám útočit na naše území jen ze západu a z jihu (za pár desítek let, až se chopí v Německu a v Rakousku moci). Věřím, že hranice půjde ubránit. Česko nebude obklíčeno téměř ze všech stran, tak jako Izrael. Chápu, že za tohle bych měl dostat samé mínusy. Všichni přece vědí, že přijímání migrantů je myšleno pouze jako dočasné řešení a že se snaží integrovat (byť pro nás méně chápavé poněkud nevybíravým způsobem).

Ale co když jde opravdu o pozvolna probíhající invazi do Evropy? Islámská kultura nemá sebemenší snahu podřídit se té evropské. Naopak se zde snaží drze prosazovat a ničit naší kulturu.

4 0
možnosti
Foto

Schwarzenbergovo podlézání Unii je neskutečné. Čímpak je asi motivované? Od ČR dostal v restitucích vráceny ohromné majetky, od EU dotace, za které je postavil na nohy. Má Unii být za co vděčný a také vděčný je i když to znamená kopat do země, která ho přijala zpět a vrátila mu jeho statky.

4 0
možnosti

Bohužel, když vidím co se děje ve Vídni, souhlasím s tím, že p. Schwarzenberga je nutné soudit za vlastizradu. Propadl hrdlem i majetky. Ztratil čest.

1 0
možnosti

J74a34n 76J91a55n22u77š13k67a

2. 11. 2020 21:18

odsoudit za velezradu, popravu vykonat za usvitu

0 0
možnosti
Foto

J98o56s88e27f 50B19á44r73t70a

2. 11. 2020 16:58

A už se vyjádřil někdo z demobloku?

3 0
možnosti

Nemám problém s migrantami z akejkoľvek krajiny.

Podľa EU, každý migrant má právo si vybrať krajinu kde chce slobodne žiť, chvalabohu každý jeden migrant odmieta žiť v štátoch V4, to sa radšej vráti do svojej vlasti.

V EU je sloboda pohybu osôb, nemôžeme ich vezniť proti ich vôli, museli by sme začať stavať koncentračné tábory pre migrantov z ozbrojenou strážou, aby nemohli ísť slobodne do krajiny kde chcú slobodne žiť.

1 3
možnosti
Foto

Migrant má právo si vybrat, občané zase mají právo přijmout nebo ne. V čem je problém? Že migranti sem jdou ve velkém ne za svobodným životem a dobrou prací, ale kolonizovat a obracet na to svou "správnou" víru a nám nemají co nabídnout. V tom případě ať si zůstanou tam, kde jsou.

1 0
možnosti
Foto

V postatě je to komunista - každému podle jeho potřeb.....

Kdo by to byl do knížete řekl......?

2 0
možnosti

"Západ", resp. evropský "západ" nás zase předběhl. Bývalé koloniální mocnosti mají na svém území miliony muslimů (k nim se přidalo třeba i Švédsko aj.), a chtějí, abychom se řídili jejich příkladem , ale proč? Nejsme tak liberální, nemáme potřebu rozložit svoji kulturu a tradice. Nemáme ani tolik peněz, jako bohaté velmoci, abychom platili sociální dávky a ubytovali sta tisíce lidí z Asie a Afriky. Odmítat ilegální migraci je z pozice ČR moudré, racionální. Znamenalo by to rozklad národa a jeho zchudnutí. ;-);-);-)

14 0
možnosti

A88l79e65š 98N18o39v42á82k

2. 11. 2020 12:46

další důvod k tomu, aby ODS neprohlubovala koaliční spolupráci s TOP09. Doufejme, že si Fiala pozve Pekarovou-Adamovou na kobereček...na pivo :-)

5 0
možnosti

A47l33e65š 78N32o36v18á87k

2. 11. 2020 12:27

bylo by dobře Schwarzenbergovi připomenout, že u nás máme statisíce legálních uprchlíků z Ukrajiny a dalších postkomunistických států.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS