Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rád bych chválil, těšil se z nového ministra, všeobecně vychvalovaného. Ale když jsem teď sledoval ty jeho infantilní tanečky kolem podpisu bezvýznamné chvilkařské petice....

1 0
možnosti
Foto

Jan Blatný se před chvílí v televizi přiznal, že onu petici skutečně podepsal.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Ta Vaše nová hvězda neví, ani co znamená reprodukční číslo.

3 0
možnosti

Pozitivum ministra - umí číst napsaný text. Pěkně to přečetl ;-€;-€;-€

3 0
možnosti
Foto

Nový ministr zdravotnictví se stačil ztrapnit hned při své první tiskové konferenci, když nedokázal jednoznačně odpovědět na otázku, zda před časem podepsal petici žádající odstoupení premiéra Andreje Babiše. Zkoušel se vymlouvat, že to jeho jménem mohl podepsat někdo jiný.

Prymula prý nemohl zůstat ministrem, protože ztratil důvěru veřejnosti, když lhal. Blatný lhal hned při své první tiskové konferenci. Ať byl Prymula jakýkoliv, dokázal se občas premiérovi postavit. (Za jeho pokus o ovlivnění volby nového ředitele VZP jej vlastně Babiš vyhodil.) Blatný bude nejspíše dalším slabým ministrem zdravotnictví podobně jako Adam Vojtěch. Rv

7 1
možnosti

Naopak jsem ráda, že řekl že to není k věci a má pravdu. Máme starost s Covidem tak proč probírat na této tiskovce něco co s tím nemá co dělat. Mimo jiné rekl že se k tomu vyjádří. I jeho další odpovědi se mě líbily. Jasné a srozumitelné, žádné slibování jen aby uspokojil někdy i stupidni otázky novinářů.

2 0
možnosti
Foto

J60i82ř74í 37K61i44n10d96l

30. 10. 2020 12:03

.Podle lékařů. Rouška je krátkodobá šikovná ochrana, kterou by měl mít každý trvale u sebe jako první pomoc. Můžeme ji použít, kdykoli se cítíme ohroženi, třeba tím, že někdo v okolí kašle nebo smrká. Pak nás rouška bude chránit, sice ne dokonale, ale rozhodně dost, aby množství virů nebo bakterií, jimž jsme vystaveni, bylo co nejmenší. Je nutné udržovat je v čistotě, nevytáhnout roušku odněkud z kapsy po desaterém použití. Dále je dobré nepoužívat je dlouho. Jestli někdo nosí jednu roušku osm hodin v kuse, vystavuje se riziku, protože do ní vdechuje své vlastní bakterie, jež se pak v dýchacích cestách hromadí a mohou způsobit onemocnění. Pokud člověk normálně jede tramvají, má zavřenou pusu, nekýchá, nesmrká a nekřičí, nemá moc možností, jak virus šířit. I kdyby právě prodělával bezpříznakovou infekci, množství viru, jež kolem sebe rozšíří, je zanedbatelné. Proto plošné nošení roušek například v tramvaji není za současné epidemiologické situace na místě. Lidé by si ale roušku nasadit měli, pokud se sami necítí dobře nebo když přistoupí někdo smrkající či kašlající. Kvůli riziku přenosu kontaktem, například z kontaminovaného madla nebo tlačítka, je důležité si nesahat při pobytu na veřejnosti do obličeje a také nejíst dřív, než si po návratu domů umyjeme ruce. Pramen : Přední český infekcionista z Nemocnice na Bulovce Jiří Beneš.

1 0
možnosti
Foto

Když někdo v dosahu zakašle nebo kýchne, už je pozdě roušku nasazovat. Musíte ji mít na obličeji už předem - a rozhodně by ji měl mít nasazenou právě onen kašlající a kýchající. Nejen kvůli covidu, ale i kvůli chřipce nebo třeba TBC.

4 0
možnosti

Pan Blatný včera předvedl rétoriku odlišnou od Prymulovy. Slova, která se dobře poslouchají, styl, který nepůsobí arogantně. Zatím. Jenže pokud nebudou poté následovat skutky těmto slovům a stylu odpovídající, dočkáme se patrně pokračování frašky, jakou už známe.

Podezření ve mně vyvolávají (nejen!) Blatného slova o další spolupráci s plukovníkem...

1 2
možnosti

A proč ne, nemůžete zapřít, že Prymula je epidemiolog a přeci jen o Covidu je obeznámen víc než nějaký zubař či kardiolog.

3 0
možnosti
Foto

J60i95ř23í 68K32i59n95d83l

30. 10. 2020 11:57

Coronavirová infekce probíhá buď asymptomaticky (bezpříznakově) nebo jako lehké samoúzdravné onemocnění, (85 procent ) podobné jiným nespecifickým virovým onemocněním. Typické obtíže zahrnují rýmu, zvýšenou teplotu, slabost, bolesti v kloubech a ve svalech, ztrátu čichu apod. Tyto obtíže zpravidla trvají 1-5 dní, pak odezní. Stav pacientů s touto formou nemoci nevyžaduje hospitalizaci. Samotný počet nakažených, i když má narůstající tendenci, není alarmující. Jestliže naprostá většina pozitivně testovaných osob má jen mírné nebo dokonce žádné příznaky nemoci, je zřejmé, že virus sice prochází populací, ale škody na zdraví jsou relativně malé.Covid-19 se tedy v našich podmínkách chová mírněji než chřipka; samozřejmě za předpokladu, že nedojde k explozivnímu šíření. Naopak, postupné a kontrolované šíření viru v populaci nepředstavuje ohrožení. Pramen : Přední český infekcionista z Nemocnice na Bulovce Jiří Beneš

0 0
možnosti

J63a36n 76P18a27v21l58í85k

30. 10. 2020 10:09

Nový pan ministr hned první den nástupu do funkce lhal. Popřel svůj podpis, který připojil k výzvě Milionu chvilek, aby A. Babiš odstoupil z funkce premiéra. Znamená to, že se cítí vůči premiérovi vinný a dává mu tím do ruky zbraň proti sobě, což mě může být jedno, ale není mi jedno, že ten člověk není schopen obhájit své jednání. Bianko nepodepisuji.

4 1
možnosti

Nějaké internetové petice jsou k ničemu.

Dají se snadno zfalšovat !!!!

:-):-):-)

0 1
možnosti
Foto

Jestli mne kromě té jiné rétoriky - respekt místo strach, něco opravdu potěšilo, bylo to něco, co jsem se tu snažila někdy vysvětlit i já. A co on vysvětluje a konečně!!! A co se skutečně až jalově zvrhlo v poštěkávání slov - není to chřipečka. Źe je totiž kdesi na začátku zcela nepoučenému pacientovi třeba vysvětlit věc a je třeba mu ji k něčemu pro něj známému připodobnit, k nemoci, s níž má zkušenost, aby věděl, jak podobně se může cítit. Musí mít aspoň rámcově nějakou představu. Místo tohoto logického uchopení věci se strhla zcela nesmyslná hysterie, která ze spousty erudovaných doktorů udělala v očích veřejnosti neempatické namistrované blby. Zdá se mi, že se nechtělo chápat, že věc se řekla ve prospěch pacienta, který má nárok do věci aspoň laicky maličko vidět.

Uvidíme,držím mu palce.

6 0
možnosti

Víte, lidé jako vy mi připadají jako malé děti. Opravdu nestačí podívat se kolem sebe, abych poznal, že situace může b;-)ýt a je, opravdu vážná a potřebují, aby jim to posvětila nějaká ta kapacita a podala jim to pěkně zaobaleně, po kapkách?!

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS