Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62i29r85i 39T45i58c55h55y

29. 10. 2020 17:55

Moje zkusenost je takova, ze vsechny vlady ve vyspelych statech se v boji proti virusu snazi, i kdyz s mnohymi politicky nesouhlasim, nektere vice, nektere mene uspesne. Ten virus je takovy previt, ze vedet dopredu jak s nim zatocit bylo nemozne. Po bitve je kazdy generalem.

3 0
možnosti

Tihle lidé s mindráky a absencí morálky to často dotáhnou vysoko.

1 0
možnosti
Foto

Takže Vy nevylučujete že Babiš pomocí Faltynka.... Vy nevidíte že tu schůzku inicioval právě Faltynek.... Vy se neptáte o čem tam vlastně mluvili.... Vás nezajímá kdo tam ještě byl... ale ANO budete hájit do skonání věků.

9 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

....daleko horší tam zůstávají...

2 0
možnosti
Foto

To zcela jistě, třeba trestně stíhaný dotační podvodník a estébácký udavač Babiš.:-)

2 1
možnosti
Foto

Prymulátor dostal metál? Nějak mi to uniklo.

1 0
možnosti

P96e53t15r 16Č54e83j26k16a

29. 10. 2020 10:36

1.) viníkem propadu preferencí ANO není Prymula, ale Babiš. Prymula přišel k hašení požáru, který byl zaviněný premiérem. Průšvih v podobě tragického vývoje epidemie, jde za premiérem, který hodil vidle do opatření navržených Vojtěchem.

2.) souhlasím, že slib k 2. listopadu byl chybou....

3.) Prymula ty opatření možná oznamoval s předstihem právě proto, aby mu do nich Babiš nehodil vidle a právě s tím, aby zodpovědnost za případné zhoršení situace byla na tom, kdo ta opatření odmítá. A po té fatální chybě u Vojtěcha byl Babiš už přeci jenom opatrnější. Zkrátka a jednoduše - šlo o Prymulovu strategii, jak dostávat premiéra pod tlak ve smyslu "už je to venku.... tak to tak musíme nechat". Z pohledu řešení takové krize to byl ve skutečnosti správný postup, protože Babiš má tendenci dávat až moc na veřejné mínění, což je v dané situaci naprosto špatně.

4.) zásadní problém, který se v české politice od nástupu Babiše odehrál, spočívá v tom, že se změnilo postavení premiéra vůči členům vlády - a to zcela závadným způsobem. Předseda vlády totiž NENÍ nadřízeným ministrů (ministerstvo je monokratický orgán řízený ministrem, nikoliv ministrem a premiérem) a kdybychom byli ve standardní situaci a vláda fungovala správně, tak Babiš by nikdy nemohl do Vojtěchových opatření zasáhnout (tzn. nic jako pozvání ministra na kobereček k premiérovi aby něco změnil, tady vůbec nemá co dělat). Premiér ústavně není nadřízeným ministrů ve smyslu, že by jim mohl nařizovat, co mají dělat, byť samozřejmě má právo člena vlády odvolat - ale z toho neplyne přímá nadřízenost "uděláš / změníš to takhle a takhle"... jediným, kdo je ministrům nadřízen a může je úkolovat svými usneseními, je vláda jako kolektivní orgán.

8 0
možnosti

Každopádně je to těžká devalvace dosud významného a váženého vyznamenání.

Zase z druhé strany, když Nobelovku za mír dostane masový vrah Arafat nebo třeba Obama...

6 0
možnosti

Co zlého spáchal Obama? 8-o

0 0
možnosti

No jestli si myslíte, že president přistoupil na odvolání RP jen za možnost vyznamenání tak jste trochu naivní. Ten obchod bude AB stát mnohem víc, uvidíme v budoucnu.

0 0
možnosti
Foto

J45i48ř96í 57K34i92n70d90l

29. 10. 2020 10:08

Namísto aby vláda postupovala rozhodně, svěří moc člověku, který nemá jinou strategii než improvizaci a který pod maskou sebevědomého důstojníka je ve skutečnosti zmatkař a chaotik. Prymula nás směřoval do naprosté katastrofy.

6 5
možnosti

Vy jste panečku vizionář! Měli by vás vzít do vlády jako poradce. Po měsíci mít jasno...hmm. Máte můj obdiv...

8 1
možnosti
Foto

J36i73ř64í 12K58i67n96d10l

29. 10. 2020 10:46

To říkají lékaři zabývající se epidemie a infekcemi a moje zkušenosti z epidemií chřipky, které potvrzují to co říkají odborníci a nedávno se i v tom smyslu vyjádřil i Hamáček.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,63
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články