Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

No pane Bartoni, vidím, že vy si svůj kredit těmito bláboly taky dost snižujete. Nejste na to odborník, jak už jsem psal nedávno a stále řešíte Prymulu. Počkejte alespoň po volbách nebo po 14 dnech nouzového stavu. Abyste ale potom nebyl zalezlý jako hvězdná odbornice z první vlny Peková.Rv

1 0
možnosti
MK

Prymula způsobil, že z poměrně nevýznamných krajských voleb se stane referendum o rouškách a výjimečném stavu. Pravděpodobně tak zvýšil volební účast, ale vládní strany z toho rozhodně nadšené nebudou.

2 0
možnosti
Foto

Jé, povyprávějte nám o těch některých bezesporu dobrých výsledcích vlády. Prosím, prosím......8-o

1 0
možnosti
DH

D63a28v55i50d 96H61o53r10á43k

30. 9. 2020 13:53

A kdo prosím Vás diskutérko Jandová vymyslil ty roušky, co jste si nedávno vytáhla ze schránky, zajistil snížené jízdné ve všech dopravních spojích, a navíc možná dostanete před Vánoci pětitisícovku? A bůhví na co dalšího by se ještě dalo vzpomenout?

P.S.

Doufám, že jste si všimla, že jsem Vás dnes neoslovil, a patrně nebudu nadále oslovovat, čestným a k věku uctivým titulem, protože za to, že jak jste se přiznala a projevila jako skutečná tradiční domovní a možná i uliční důvěrnice si něco takového skutečně nezasloužíte, a velice mně to mrzí a bolí.

1 1
možnosti
JS

Domnívám se, že se ve své analýze zásadně mýlíte. Vznikl problém a Babiš jmenoval ministrem muže o kterém předpokládá, že za cenu mimořádných opatření problém vyřeší.

2 0
možnosti
MK

Největší problém je, že premiérem je Babiš. Doufám, že Prymula opravdu tento problém vyřeší.

1 0
možnosti

Chápu, že se Vám popisované jevy či osoby jeví právě takto, nicméně byl bych opatrnější s tím „je zřejmé“. Každý uvažuje jinak. Mně se většina Vašeho popisu jeví diametrálně odlišně. A zcela chybná je myslím Vaše závěrečná úvaha. Pokud se Prymulovi podaří zkrotit ony nárůsty a bude moci přiměřeně uvolnit, spíš bych viděl preference rostoucí. Naopak pokud se situace v nemocnicích dramaticky přiblíží přetížení, logicky ty preference půjdou směrem dolů.

5 1
možnosti
MB

Nerozumím ! - Co jsou to dobré výsledky vlády a jaký je důvod pro nouzový stav? pan Bureš se dostává do nové fáze, kdy skutečně neví - kudy kam ! Vojtěch je nejlepší - tedy jej odvolá. Prymula je bez prověrek - tedy jej povolá. Hamáček chce nouzový stav - odmítá - Prymula chce - souhlasí. Plošné zákazy nebudou - tedy již jsou. Sám Bureš netuší, co bude obsahem opatření - Prymula je tedy po částech do veřejnosti trousí ! Ekonomiku nelze vypnout - ČR zkrachuje. Tedy školy, to bolí méně. Na slíbené zvýšení příjmů zdravotníků prachy nejsou - Prachy pro důchodce jsou. Historický dluh 500. mld Kč zase je ! Opravdu - toto je nějaké řízení české vlády ? Kde jsou ty dobré výsledky ? .. :-)

9 0
možnosti
JH

Nerozumí...a ještě se tím veřejně chlubí:-)

Podobné texty propadlíků čtu i jinde. Pane Miroslave, nepublikujete také pod pseudonymem Búúček?

1 4
možnosti
Foto

Ono obecně nelze vylepšit mediální obraz vlády dosazením ministra se střetem zájmů...

Prostě není šťastné, aby ministr zdravotnictví vlastnil firmu na distribuci ochranných pomůcek a aby jeho dcera měla firmu na distribuci vakcín...

Celé to potom vypadá jako další rodinná firma přisátá na struk státního rozpočtu...

Navíc je naprosto zřejmé, že Prymula není politik... je to sice odborník, ale pokud má problém projednat své nápady s kolegy předtím, než je pustí do médií, nemá v politice co dělat...

Na druhou stranu, pokud se mu povede dostat hnutí ANO z vedení krajů, senátu a posléze třeba i parlamentu, tak mu budu posílat děkovné pozdravy každý týden... ;-)

1 2
možnosti
Foto

Počínání pana ministra Prymuly je vlastně taková malá generálka pro případ, že za 3 týdny přiletí Marťané - a to tady potom nastane zmatek takový, jaký ještě zaručeně nikdo nikdy nezažil. ;-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,53
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články