Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co v ČT se děje? Mají strach. O své dobré bydlo. ;-)

1 0
možnosti
JL

Okamura je taková zjednodušená čssd.

0 0
možnosti
LB

Nerozumím tomu, že za propagaci nějaké strany je v tomto článku pokládán samotný fakt, že je jejímu předsedovi poskytnut prostor k vyjádření. Tímto způsobem ČT "propaguje" všechny strany. Mám tomu rozumět tak, že propagací SPD je to, že Okamura vůbec mohl v ČT promluvit?

8 0
možnosti
AT

Soryjako ale Okamura nepřekvapil. Pořád stejná rétorika a stejná témata. To může imponovat jen tomu, kfo ho tak jako tak volí. Takže bych tu propagaci nepřeceňoval.

7 0
možnosti
AN

A90l70e50š 97N14o27v41á18k

27. 9. 2020 12:17

Vzhledem k tomu, že pod rouškou covidové hysterie chystá EU další strategii jak dostat přistěhovalce do evropských států, je pozvánka Okamury do televize celkem na místě.

7 0
možnosti
JH

To byl jen takový veřejnoprávní přehmat:-)

3 3
možnosti
Foto

Pan Havránek má vánoce

1 2
možnosti
Foto

Tak on pan Stanjura ze sebe hlupáka dělá poslední dobou často a TV k tomu ani nepotřebuje.

16 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelná předvolební pětiminutová bezplatná inzerce televize (Reportérů.cz, 168 hodin, Moravce, atd.) z peněz televizních koncesionářů pro SPD, navíc na začátku novin. Je to skutečně antisystémová strana, nebo si na to s požehnáním zákulisních mocných jenom hraje, aby případný hněv obyvatelstva byl sveden do správného koryta. Zamyslete se, příznivci SPD. A jsem zvědav, jak se na to téma rozproudí diskuze mezi zdejšími zastánci těch jedině správných názorů. Pane autore, karma za odvážné upozornění, kterého si všimli mnozí a nechápali co se děje. T. Okamura je nyní v předvolební době i ve srovnání s Babišem v České televizi hlavní hvězdou. PROČ?????

3 11
možnosti
BM

Protože je to hvězda? Pokud jsem zhlédl nějaké diskuse tak snad Okamurovi bylo rozumět co a jak říká. Ostatní jen "Babiš, Babiš, Babiš, vláda neudělala tohle a neudělala tamto a měla dělat toto a pod. Z mého pohledu tato vláda toho pro občany udělala nejvíce a je dosud nejlepší i když ne dokonalá.

Velice dobře si pamatuji vlády minulé. Také si pamatuji jak "Evropě to osladíme". No a zatím se stáváme jakýmisi vazaly.

8 5
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články