Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pompeo - cesťák s americkým šrotem.

/nic vic

0 0
možnosti
Foto

Pompeo příliš silně tlačí na pilu, táži se proč. A čeho se tak bojí? Je možné se spojovat s někým, kdo se bojí. A nevidí pro stromy les.

2 1
možnosti

„frustrované skupiny, které si jen berou své reparace“. ?! Dokonalý politockokorektní newspeak! To je jako když před lety jakýsi islámec (voják/důstojník?) US Army postřílel na nějaké základně (ani strejda Google už nepomůže) cca desítku kolegů a Obama to hodnotil jako "pracovní úrazy"? Inu, Newspeak ... :-(

2 0
možnosti

J32i70r57i 88T50i48c57h65y

13. 8. 2020 16:50

Jsem naprosto zmateny. Vzhledem k tomu, ze redakce uvadi reakce jako nove prispevky, nevim, zdali to jsou reakce a nebo nove prispevky.

0 0
možnosti

Strýček Pompeo, to je ten dědula z Arabely, ne? ;-D

0 0
možnosti

Myslím si, že žádné "Bratrské, nerozborné přátelství mezi zeměmi neexistuje". Samotné státy, jsou povinovány si vyhledávat své blízké. Tedy i svazky - vojenské, ekonomické. Určitě pak i někomu může býti - "Sympatičtější blijící Francouz, než-li zpívající Rus". Tak již pravil Jaroslav Seifert, nositel Nobelovy ceny za literaturu ...

Nad jednotlivými státy, pak stojí Velmoci - Opět, jejich prioritou je zajistit si výhody pro to své. Velmoci jsou různé - USA, rozvojové - Rusko a nastupující Čína. Určitě je v našem zájmu, se všemi participovat - Mj., nic jiného nám ani nezbývá ! Jsme chudí - Neutralitu si už vykoupit nemůžeme - (Taky by nás to nezbavovalo potřeby mít armádu) ! S Kremlem zkušeností máme kopec, chvála bohu, že jsou slabí. Čína je nastupující fenomen, co s ní? Každopádně nic netvrdit o kravinách - Nerozborném přátelství lidu ! Jsme v EU a NATO, pokud je to nazýváno "Slovem božím" - Budiž. Já říkám, chválabohu ! - Chovejme se dle toho a držme závazky ... :-)

3 0
možnosti

Jsem pro izolaci Ruska a Číny (mj. asi nechceme mít v ČR další Černobyl), západ. svět by to ale měl udělat společně a důsledně.

2 7
možnosti

a co zásmažka na plotně, napálí se vám?

5 2
možnosti

Myslím, že Pompea zajímalo proč se ten Rus s Číňanem snaží uplatit tenhle pupek Evropy, co na něm vidí. Takže když se přidala i jaderka, tak to stálo za návštěvu.

Tak nějak jste se snažil lavírovat uprostřed, že nemáte moc rád ČT víme, jen mě zarazila jedna věta: "Fakticky této větě nelze nic vytknout, nicméně realita byla naprosto jiná." Asi to vypovídá i o celém příspěvku, snaha o diplomacii vyplodila logický nesmysl, co je realita a co je fakt, to je otázka. Nebo to má nějaký mě skrytý smysl?

0 0
možnosti

Máte pocit, že Rus a Číňan to tady uplácí? I Zeman určitě vystřízlivěl pokud se jedná o slibovaný uragán investic.

0 0
možnosti

Omlouvám se, ale ta návštěva mi přišla taková brežněvovská...

13 3
možnosti
Foto

;-D... hodnocení věčného dizidentaR^

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS