Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní von der Leyenová je naprosto zbytečná osoba, úplně stejně, jako celá Evropská komise. I kdyby neřekla nic, je v Evropských strukturách navíc a zadarmo drahá.

1 2
možnosti
Foto

Nejsou zbyteční, slouží jako alibi. Za kolektivní orgán, který má moc rozhodovat, schováte cokoliv. Odpovědnost je pak nulová.

0 0
možnosti

skvěle a Bureš na její místo...bude po problémech:-)!

0 0
možnosti

Ze středu EU bychom měli odstoupit my. Nazdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu. Pokusili jsme se v roce 2003 podpořit jakýsi spolek, ale za 17 let se ukázalo, že je to slepá ulička. Viz:

Pro ty, kdož mají klapky na očích a nechtějí znát pravdu...doporučuji ke shlédnutí:

Cukrovar v Hrochově Týnci:

Do EU se hrnou státy podobně jako my v roce 2003 - „ceniči zubů“ tehdy objížděli ČR a slibovali padání pečených kuřat do úst až z Bruselu. Místo toho u nás padají cukrovary a další objekty, viz cukrovar Hrochův Týnec:http://zvedavec.org/komentare/2010/03/3584-zanik-cukrovaru-v-hrochove-tynci.htm

Nejsmutnější obrázek je nakonec, vydržte a poučte se, zda tohle chceme!??

Byli jsme před EU, budeme i po ní, věřte si. Viz I.republika, zlatá, suverénní...

2 2
možnosti
Foto

Může prezident Trump jezdit podporovat republikány v jednotlivých státech Unie ve volbách? Může a dělá to. Ono to také může být a je někdy kontraproduktivní.

0 0
možnosti
Foto

Я абсолютно согласен. Ostatně doufám, že brzy bude předsedou Evropské komise náš premiér a zatočí s těmi vlastizrádci z OLAFu, rozpustí parlament a zvýší dotace z EU o 300%. Jinak vystoupíme a podepíšeme ve Varšavě s Maďarskem, Slovenskem a Polskem.smlouvu o tom, že budeme hájit především naše lidi.

2 0
možnosti

J93a67n 26R30á83ž

7. 7. 2020 17:06

Co to je za blábol?Rv

4 0
možnosti

...... tam si nevyberete,- vono je úplně jedno kdo z teho hejna lumenů temu velí,- možná Pavka z Řeporyjí by to tam trochaj porychtoval,- aspoň by to byl fest cirkusEU!

3 1
možnosti
Foto

ANO, musíme být přísní. Na Babiše tak přísný nebudete? Ten je jen trestně stíhaný, je ve střetu zájmů a zneužívá svou funkci k osobnímu obohacení,lže kudy chodí,byl spolupracovníkem STB, poškozuje kvůli vlastním kšeftům zájmy Česka....to Vám nevadí? Najednou Vám nevadí, když nerespektujete výsledek svobodných voleb a jiné za to budete kritizovat? Leynová by měla odstoupit, Babiš měl odstoupit už dávno....

8 8
možnosti

No, nějaký rozdíl v tom vidím, po AB jen potopa, nebo máte lepší variantu vlády? Ale po UvL existuje lepší varianta v osobě MW,,,

0 1
možnosti
Foto

Jistě, odvolejme tedy Ursulu von der Leyenovou z čela Evropské komise a nahraďme ji volebním lídrem vítězné frakce Evropské lidové strany Manfredem Weberem z Německa, jak se původně zamýšlelo.

2 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS