Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Nevíte koho volit? To opravdu problém. Babiš i ČSS se zapsali, ODS jsou stále ptáci, Kalouskova TOP - ti jsou sice kritičtí, ale nic novýho. Starosti jsou možná někde k úvaze. No a Piráti - tam jsou někdy dobrý hlášky, ale taky zatím nejsou s progresivitou na špici. Lidovci - to je stále podobný - Jurečka a spol. sice mají docela pravdu- chtějí podpořit děti. No někde asi k výběru. Jenže lidi moc neznáme a stejně pak si zašachují pořadí.

0 0
možnosti
JA

J40i74ř61í 56A70l36e50x24a

7. 7. 2020 22:17

Váš soudruh vůdce ale neztratil odvahu hrabat pod sebe z kapes daňových poplatníků. Takže vše je OK, ne? ;-DRv

4 0
možnosti
PJ

tak Bartoň nezklamal :) , ale jako vždy pobavil. Problém bude možná v tom, že ODS už před volbami slíbila svým voličům, že s trestně stíhaným člověkem do vlády nepůjde. S tím ji voliči volili. Zbytek je takový ten všeobecný blábol. Jinak Babiš sám má charizma bodláku.

10 3
možnosti

Pojem liberální demokracie je těžké definovat vzhledem k míře jeho využívání v různých kontextech, zejména je problematické jeho vymezení, resp. odlišení od klasické demokracie. Není proto jasné, co přesně znamená. Na začátku 21. století je stále častější užívání tohoto pojmu určitými zájmovými skupinami.[3] Kritika proto upozorňuje na uzurpování pojmu liberální demokracie v rámci politického boje, resp. jeho zneužití a naplnění obsahem, který nemá s klasickým liberalismem ani s demokracií mnoho společného.

0 0
možnosti

Jan Švadlenka.Kdo má politickou stranu jako sportovní klub a nikoho jiného nemůže volit ten nemůže ovlivňovat antistraníky kteří na každou politickou stranu hledí stejným pohledem kterým porovnává sliby a činy politických stran.Iluze o politice nemám žádné tak si vždy dovoluji volit stranu která je ku prospěchu státu a to jsem i já i vy (každých cca 8 roku jinou).ODS je pro mě teď nevolitelná i pro její "nový" program protože jednu sociální stranu tady už máme a taky nic moc.A liberální demokrat nikdy nebudu jsem jen demokrat. Pirátská strana vypadá nadějně ale schází ji nosná myšlenka a proti nim je i ta stránka antibabiš kterou strana opouští ale Bartoš nemá schopnost ji odstranit úplně potom jsem schopen volit je.

0 0
možnosti
Foto

Petr Fiala s trestně stíhaným premiérem vládnout v roce 2017 odmítl. Nyní lze vážně pochybovat, že by chtěl vládnout vůbec s někým, protože při svém přehnaném sebevědomí by nejraději vládl sám. K tomu bude ale potřebovat získat ve volbách aspoň tolik, co má dnes Babiš a toho nikdy nedosáhne. Co tedy bude pravým důvodem Fialova nevládnutí tentokrát? [>-]

4 5
možnosti
BM

Odnesou to voliči. Jsou staří, nemají vzdělání, jsou hloupí, nepoznají že pro ně chce to nejlepší. Ale co to v dnešní době je? No přece program antibabiš!

Myslím si že člověk s abecedou před a s abecedou za jménem by se měl prezentovat úplně jinak.

1 1
možnosti
Foto

Popsal jste to přesně. Ještě bych přidal naprostou ztrátu důvěryhodnosti, když ODS v minulých dvaceti letech opakovaně porušovala předvolební sliby /slavný Langerův daňový formulář na jednu stranu A4/, které byly důležité pro živnostníky a podnikatele. Nešlo přitom o věci v koalici neprůchodné /např. zjednodušení stavebního povolení/, prostě se na voliče vykašlali.

Třetí beznadějné volby za sebou jasně ukazují vyčerpanost pravicových stran, o ČSSD a komunistech nemluvě. Řešením jsou nové strany a noví lidé.

Karma !

9 6
možnosti

Ten daňový formulář byl Tlustého...

Koho doporučujete?

5 0
možnosti
ZD

Naprostý souhlas. Z počátku jsem ODS volil pro to, že to byla ODS. Poté proto, že představovala stále ještě pravici. Pak už to nešlo.

16 4
možnosti

ODS naštěstí stále představuje pravici.

5 13
možnosti

Na tom je zajímavé, že také Petr Štěpánek hledá smysl své existence. A upřímně, nevěřím, že by si v hnědé internacionále ODS mohla vylepšit svou pozici. Svědčí o tom i preference Trikolóry.

4 3
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články