Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AB nemá morální právo na nic. Překročil vše myslitelné, lidské ! - Křivě přísahal na děti, odsoudil své rodiče, nedodržel ani manželský slib, jako rozvedený naopak potomky korumpuje k mlčení. Nevím jaké základní normy se dají ještě překročit ? Snad pak žvanit neuvěřitelné blbosti, že nemohl v ČSSR pomoci s revolucí, protože netušil, že ze země se nedá vyjet. To jako agent Stb, pochopitelně neřešil. Naopak pokračuje v osvědčeném - Za den přehodí dle potřeb dvě kravaty a o kabátech ani nemluvě. Jako jeho otec je podobně prošetřován za hospodářské delikty. Není mi známo, že by hejtman Půta docílil podobné skandálnosti. Tedy odpovídám - Nerýmuje se to, že ano ... :-)

7 4
možnosti
Foto

V tom vašem výlevu splašků a pomyjí mi chybí jedna důležitá poznámka. Jako všichni ostatní přední a někdy i "zadní" politici. Ti jsou navíc propojeni s bandou lumpů v zákulisí a pro státní kasu je mnohem menší zátěží jeden Agrofert a na nikom nezávislý Babiš, než stovky lumpů diktujících politikům co mají udělat, aby státní kasu pořádně pumpli. Uvedu jen majstrštyk - FVE = 1 000 000 000 000 Kč za 25 let. Zkuste si představit, co všechno by za to mohlo být. Kdyby to šlo na splácení státního dluhu, mohli bychom být za patnáct let na polovičce a na stejnou půlku by šla i správa dluhu.

4 2
možnosti
Foto

Tyhle lidi musí být od Babiše snad placený. Když to jeden sleduje tak jsou to stále stejní a stále dokola používají k obhajobě svého milce, takové hlouposti, že jeden žasne, že je tohle v dnešní době, kdy je tolik informací zplodit.

12 4
možnosti
Foto

Naučte se písemně vyjadřovat myšlenky. Co je to za větu? ....,že jeden žasne, že je tohle v dnešní době, kdy je tolik informací zplodit.????????8-o8-o8-o? Jaké máte proboha vzdělání, že neumíte ani napsat, co váš mozek ZPLODÍ.

2 1
možnosti
Foto

Jenže v případu Čapího hnízda pan premiér několikrát nehorázně lhal a to přitom přísahal na hlavy svých dětí.

12 3
možnosti

"Obviněný" má právo se hájit jakýmikoli prostředky. A jestli lhal, či nelhal je irelevantní. Opozoce vyzývá k odchodu "cizího" AB, ale "svého" MP nikoli. A to je MP "premiérem" celého kraje.

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS