Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TOP09 6,5 procenta? To asi těžko. Jo aha, to je průzkum pro ČT, takže to pak OK ;-D

0 0
možnosti

J87a33n 97N69o32v42á19k

12. 5. 2020 15:16

Pruzkumy jsou osidne. Mnoho volicu KSCM a SPD sve preference taji...

0 0
možnosti

hamáček provádí sebevraždu ČSSD Haškem. Pokud se dostanou i přes Haška do sněmovny, tak jsou lidi úplně nesoudní.

3 0
možnosti

Vypadá to tak, ale já bych, být Babišem, zase až tak nejásal. Do voleb je ještě daleko a rozhazovačnost, (mnohými označovaná za podporu kvůli pandemii a kupodivu brutálně podporována stranami, které si říkají pravicové), si jistě vybere svou daň. Veřejnoprávní, ale velká část soukromých médií, vedou proti Babišovi pernamentní antikampaň a jistě se najde znovu nějaká vhodná kauza. No a udržet "v lati" partaj, kde mnozí se cítí nedocenění, mnozí budou jistě náchylní ke koupi, nebude určitě tak jednoduché. Minář také nebude chtít přijít o svůj výhodný džob, no a pak stačí nějaký nepromyšlený, nebo vyprovokovaný zásah policie a už to pojede. I když, z toho, co tady předvádí Babišova konkurence, určitě ne k lepšímu...

4 0
možnosti

Bohužel vše je možné. Bohužel.

0 0
možnosti

Voliči si uvědomili, že nemá cenu volit poskoky z ČSSD nebo KSČ, ale dát ten hlas rovnou Babišovi. Je to svým způsobem škoda, protože zejména ČSSD je tradiční strana s jasně definovaným levicovým programem (který je už druhé volební období nehorázně vykrádán ANO).

Na pravém spektru pak chybí hlavně charismatický lídr a také už mnoho bývalých voličů přešlo k levici, protože si zvykli na rozhazovačný stát, který přidává kdekomu. Prostě pravicový program bude zajímavý teprve, až lidem začne téct do bot a dojde jim, že projedli svou budoucnost na hodně dlouhou dobu.

7 0
možnosti

Pravicový program začne být zajímavý v okamžiku, ve kterém se najde strana schopná jej nejen malovat na plakáty, ale i účinně prosazovat a bude mít potenciál jej uskutečnit. Do té doby se to bude plácat jako dosud.

2 0
možnosti

ODS s Fialou má odzvoníno. Stálou kritikou vlády bude nadále ztrácet.

3 1
možnosti

Maji snad vladu chvalit? Za co?

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím. Kdyby byl místo Petříčka někdo rozumnější,ne tak protiruský, třeba Zaorálek tak mají o 2 až 3 % více. Je to levicová strana.

0 8
možnosti

Po příštích volbách bude premiérem Bartoš od pirátů a školství povede Novotný.

2 0
možnosti

Dokážete pobavit....

5 0
možnosti

J30a62n 96H36y44n64e53k

11. 5. 2020 19:29

Co se týče ČSSD, lze to parafrázovat:"..jedna ruka netleská...".

4 0
možnosti

Senátní a krajské volby neukáží skoro nic....nemají se sněmovními volbami nic společného, zejména z pohledu toho, že se do nich volí trochu odlišně a jde o jiné úrovně "vládnutí".

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS