Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... taková mexická telenovela!,- Rosalinda v jináču a familia potřebuje sehnat narychlo ženicha,- a začne mela! V pátým dílu už pomale nikdo neví kerá bije, však v upoutávce na díl č. 276 konečně svitla naděje,- Rosalinda šla na potrat a všecko sa vrátilo do normálu! ,- ...... melodrama jak prase, na poslední díl "ricinu" se fakt těším!

1 1
možnosti

Respekt dostal tuto informaci asi přímo od rusáků.

0 0
možnosti

Je to zajímavé. Prezident oznámil, že žádnou takovou informaci nemá a BIS podává žalobu na únik informací. Komu tedy BIS slouží?

3 0
možnosti

Zeptejte se Koudelky z STS BIS. Fakt dobrej oddíl :-)

1 0
možnosti

Není co řešit, president oznámil, že ricin je projímadlo a ten to musí vědět. ;-D

10 0
možnosti

Mirdo, můžete Mudrovat, ironizovat od rána do večera , ale ricinový olej byl skutečně používán jako projímadlo. Dokonce je to zaznamenáno v jednom Feliniho filmu

1 3
možnosti

Toto vše je politika. Vždy když se začne hovořit o dostavbě našich jaderných elektráren tak se zvyšují konspirace proti Rusku. No a teď se hovoří o dalším bloku v Dukovanech. Rusko má také zájem o dotavbu a to se některým nehodí. Jsou v tom velké peníze. A o ty jde až v první řadě. To s "ricinem" se mi zdá hodně ujetý. A jenom to potvrzuje co o BIS říká prezident.

3 2
možnosti

R^ Šaškárna na kvadrát. No BIS to dost dlouho trvalo, než se ozvala, asi čekala na notičky. Samozřejmě, že žertuji.;-D

1 0
možnosti
Foto

Zatímco čtyřicet let komunistická propaganda zamlčovala podíl americké armády na osvobození Československa a vyzdvihoval se pouze Sovětský svaz jako náš zachránce a osvoboditel

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750999

Není mi jasné, co vlastně komunistická propaganda zamlčovala, když historici Bartošek a Pichlík v r. 1952 o tom publikovali takovou pěknou propagandistickou brožuru. Američané v Západních Čechách, dodnes hojně citovanou.

1 1
možnosti

Jako školák 1956-1965 jsem se to dozvěděl ve škole při výkladu učitele o demarkační linii.

4 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Díky, pobavilo.

My jsme takoví nevděční hajzlíci, místo toho, abysme si vážili příjezdu ruských tanků (pardon, tehdy sovětských), byť s křížkem po funusu, toho, že nám vozí z Ruska léčiva (ricinový olej), toho, že nám věnují nepřetržitou péči a oblažují nás propagandou a przněním reality (viz i tento blog), tak frfňáme, z klobouku taháme vlasovce, měníme jména náměstí a vůbec se tu chováme jako doma a bez souhlasu ruského protektora.....

Správně, autore, jsme nevděční pacholci. Tanky na nás..... ať máte koho vítat s náručí květin.

7 6
možnosti

Vy vážně věříte blábolu, že do ČR přijel agent s teplou vodou, pardon ricinem, aby zavraždil tři kašpary? Tak to je mi vás vážně líto.

9 1
možnosti

BIS se k celé kauze staví věcně, bez emocí. Je dobrá zpráva, že se nezapojuje do kampaňě nastartované Respektem.

1 1
možnosti

Bodejť by né, vždyť ji přeci vede Koudelka, ...a tak nepochybuji, že to je zřejmě dobrej oddíl, ...jak už zaznělo v jednom ze starších českých filmů.

(napovím "Jáchyme, hoď ho do stroje")

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články