Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J92a35n 23H37y71n39e44k

29. 4. 2020 14:58

Stále opakované fraze představitelů opozice, stejných tváří, mnohdy až nenávistných způsobù vyjadřování se během této krize nezměnilo. Po počátečním krátkém mlčení se po mírném zlepšení situace a uvolňování znova opozice vrátila k svému formátu činnosti. Dost špatný krok. Vystupování při debatách v ČT 24 po 22.00 je toho plnou ukázkou. Viz debata k prodloužení nouzového stavu.

3 0
možnosti

F42i39l43i51p 41T63ř80e98b48a

29. 4. 2020 14:16

Ano, ano a ano.

AB může být fízl, lhář, despota a asi i zloděj, může být obklopený bandou svých věrných přihrávajících a přihraných.

Jenomže nikdo jiný prostě nemá nic lepšího, co nabídnout. Někomu chybí kvality lidské, jinému jen vůdčí, ale nikdo z opozice mě zkrátka nepřesvědčil, že s ním "bude líp".

Smutné.

Opravdu nevím, komu to na podzim hodím. ;-(

6 0
možnosti

Opozici chybí hlavně mozek .

1 0
možnosti
Foto

A proč by měla mít opozice uznávaného lídra? Copak se vám nelíbí, jak to tu vede koalice? Vy nejste spokojen s panem premiérem?

A copak se to stalo?

A zkusme zapomenou na koalici a opozici. Zkuste najít nějakého člověka, který by v dané situaci byl naší spásou! Buďte konstruktivní, když to chcete po jiných.

2 0
možnosti

Najít by se jich pár dalo. Ale kdo z nich bude ochoten ten Augiášův chlév vyklízet ? To je velice nevděčná práce a schytáte to nakonec z obou stran.

1 1
možnosti

Opozice musí mít především nějaký smysl - téma, musí být potřebná.

Skutečná opozice je systémově potřebná vždy, ale pokud ti, kteří si u nás říkají opozice jí ve skutečnosti nejsou, potom to mají těžké.

Ti u nás, kteří si opozice říkají byli doposud bojovníky za dřívější ztracené mocenské pozice, o které přišli. Skutečnou opozicí jak má vypadat ukázal A. Babiš, když vstoupil do politiky a postupně ji přetavil v mainstream. Podařilo se mu ty, kteří si u nás jen říkají opozice, jako takovou významově totálně vymazat a vše co udělala proměnit ve svou výhodu.

Dnes A. Babiš hraje hru, které mu může zlomit vaz, dělá chyby.

Na zemi tak leží žhavé téma a případná opozice má šanci uspět, pokud jej zvedne, ale nesmí ji přitom z očí čouhat nostalgie za starými časy.

:-)

1 0
možnosti

Ona dnes opozice připomíná Škopkovou a Konopnici...Když vy 25tis..Tak my 30tis..Když vy inženýrku tak my.... Když vy kachličky tak my to dáme do štoku...

Sledoval jsem Bidena...ten řekl na začátku a drží se toho..."Dnes nejsme demokrati , republikáni, dnes jsme Ammeričani! Tak s tím pojďme něco udělat společně..." Umíte si představit jak toto říká opo blok?.....8-o8-o

7 1
možnosti

Neumím představit ani to, že to říká Andy se svými poskoky

0 0
možnosti

P38e98t29r 34B46u68r46i70a79n

28. 4. 2020 21:17

Hrozně jednostranný článek. Jako by hopsal Prchal. Navenek objektivní, napsán poměrně inteligentně, ovšem plný podsouvání a pokroucených tvrzení až na hraně demagogie.

1 5
možnosti

Nu, někdo volí podle charisma a někdo podle programu, každému jeho R^

0 0
možnosti

....... když voni melou porád jak kolovrátek,- anitAndy, lexAndy, antiANO,- a všechny vykonstruovaný a vystailovaný kauzy časem vzaly za svý! Ve finále ten kořeň ze všeho vylezl 2x tak posílenej a tak hra na "bubáky" porád trvá. Fiala "by to dělal líp", Němcová plače, Pavka Novotnej robí striptýz na fejsu, Bartoš sa stará vo legalizaci trávy, Kalousek tasí pistolky a společně s Pekarovou trasujou eskort kobližků z Penamu po republice (?),-........ zkrátka kde nic nejni, ani čert nebere!R^

13 4
možnosti

ANO a Babiše jsem nevolil a ani je nemusím. Dávám ale za pravdu autorovi. Opozice je strašně slabá. Pokud největší vládní strana po 2,5 letech posiluje a je silnější a silnější, je to známka, že opozice je slabší a slabší. Ten nadpis článku je pravdivě vypovídající. Za celou opozici zmíním jen tu "nejsilnější" opoziční stranu. ODS má v čele pana Fialu, který za 2,5 roku nic neukázal, přitom před svým znovuzvolením předsedou strany, sliboval vítězství v parlamentních volbách. Ptám se, bude pan Fiala schopen přesvědčit dostatečné množství voličů aby splnil slib? Odpovídám, ani náhodou!!!! Co chce dokázat s politikou "antibabiš", když s ní za 2,5 roku nic nezískal. Za ten rok a půl se mu to také nepovede. Teď je poslední šance, vzdát se funkce předsedy a předat ji někomu kdo bude přesvědčivý. Musí to být ale nová neokoukaná, přesvědčivá tvář, bez temné minulosti. Pokud se tak nestane, bude ANO příští rok slavit drtivé vítězství ve volbách. Čí to bude největší zásluha? Slabé opozice v čele s ODS. Ta nejenže spoluvytvořila ANO, ale teď není schopna ANU čelit. Pan Fiala se bude držet svého standardu, jako vítězství bude oslavovat, stejně jako minule, nějakých upocených 11%. Všechno co jsem napsal platí pro celou opozici, s tím rozdílem, že asi 3 opoziční strany se do parlamentu vůbec nedostanou.

25 0
možnosti
Foto

R12o30m10a77n 76K97o55z36e49l

28. 4. 2020 15:06

Lidé nezapomínají na temnou minulost ODS, i proto dostal M. Topolánek výprask v prezidentských volbách, na jeho výroky, že kdyby lidí věděli, co chtějí dělat, tak by nevyhráli nebo že nebude plnit program ODS, protože mu nevěřil ani před volbami. Nebo Nečasovo dušování, že nebudou zvyšovat daně a po volbách označoval odmítání zvyšování daní za ekonomickou debilitu. Nebo památný Julínkův výrok o Smlouvě ODS s voliči "Kdyby mi kolega pořád neukazoval nesmyslné letáčky".

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS