Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Vondra má na noze pomyslnou železnou kouli v podobě kauzy Promopro. Nebýt toho, tak by se mohl ucházet o nejvyšší místo v rámci ODS - narozdíl od Fialy má nějaké charisma, mluví srozumitelně, nekritizuje vládu prvoplánově za každou cenu, ... Jenže takových Vondrů ideálně bez škraloupu by ta strana potřebovala víc.

12 0
možnosti
ZS

Díky, naprosto přesné, karma.

7 1
možnosti
FS

Pane Bartoni, vy jste snad umantý tou ČT a Moravcem. Podle mně to bylo zajímavé téma, pozvaní k tomu měli co říci a v mnoha okamžicích se trochu zapotili než by řekli opravdu to co si myslí. Vždy tam šlo a jde o lidi, kteří k tomu mají skutečně co říci, jsou v příslušných funkcích a taky mají čas, a jsou ochotni tam vystoupit. Přece si tam nebude zvát někoho, který bude vykřikovat hospodské povídačky o tom jak on by to vedl jen kdyby ho k tomu pustili (viz komouše). No třeba Jourová nemůže pomlouvat svého chlebodárce, stejně tak Petříček musí držet určitým způsobem pusu. Vondra je přelétavý "modrý pták" odstavený od koryta a tím je řečeno všechno.

Stále nechápu vaši umanutou snahu podsouvat Moravcovi nějaké tendence vést vyslýchané osoby k nějakému vytýčenému cíli, stále prý stejnému cíli kterým je oslava činů Evropské únie. Já to v jeho vedení diskusí nenacházím. Chápu, pane Bartoni, že byste rád na ČT slyšel plivance z "hnědé či rudé" strany našeho politického spektra - ale ty se přece vysílají, můžete je mít denně. Zve si je před kamery Kašpárek z tv Burranov v mezičase, který mu zbývá na přežvýkávání přečtených zpráv pro méně chápající.

4 28
možnosti

Perfektně napsáno.

2 9
možnosti
VB

Maďarsko vystoupilo z Unie a basta. Jourová nemá odvahu to říci. Kolik tam mají nakažených a mrtvých? K čemu dekrety? Tahle vládl Adolf.

4 23
možnosti
JZ

Unie vystoupila sama ze sebe a nemá odvahu si to přiznat.

16 0
možnosti
MN

M98i34l44a87n 25N43e12t45r42h

20. 4. 2020 18:25

Zpod peří modrého ptáka Vondry prosvítá hnědo rudá kožka.

1 26
možnosti
GK

;-D Ty prostě musíš tu svoji hloupost neustále dávat na obdiv.

15 1
možnosti
DR

"V pořadu OVM si do druhé části pozval VM eurokomisařsku a místopředsedkyni EK Věru Jourovou, ministra zahraničí Tomáše Petříčka a europoslance Alexandra Vondru."

Čili sešlost prozápadních patolízalů. Ještěže jsem to přepnul na pohádku. Moc díky za informaci o obsazení této části pořadu, vůbec o nic jsem nepřišel.

4 5
možnosti
VB

Je to smutné, kolik je zde rusofilních lízalů.

6 8
možnosti

Vondra zastává velmi podobné názory, za které byl Klaus junior z ODS vyloučen. Uvidíme, co se bude dít. proti bezvýraznému Fialovi, který EU, příznivcům imigrantů a zeleným, atd. vše odkýve, je to výrazný politik...zajímavé..bývalý disident a spolupracovník havla v době disentu i po něm a takové kacířské názory....to musí tzv. následovatelé havla, kteří si uzurpovali jeho odkaz a myslí si, že Havel by byl proimigrantský, proevropslý, zelený hodně štvát......

23 2
možnosti

především kalouska a knížete z top 09

9 2
možnosti
KS

Byly doby, kdy jsem na Moravce koukal hodně rád. Dával otázky dost na tělo a nenechal toho, dokud nedostal odpověď nebo se tázaný neznemožnil. Teď je to takové nijaké. Naštěstí v dnešní době sledují televizi především lidé ve věku 45 +, ostatní sledují internet a tam jsou i diskuze lepší, otevřenější, ostřejší a bez nějakých hyperkorektností.

7 1
možnosti
JM

J56o94s52e30f 18M12i73k70e33l

20. 4. 2020 17:07

Hlavně v Rozhlase - to býval úplně někdo jiný.

1 0
možnosti
KS

Orbán si evropskou větev nepodřízne, on a hlavně jeho kamarádi a rodinní příslušníci mohutně čerpají. To ale nic nemění na tom, že Maďarsko je jednou z nejopelichanějších zemí v EU, stačí opustit Budapešť a vydat se dál na jih nebo východ.

2 6
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články