Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Všeobecná poznámka:

Nejvíc se mi líbí jak dnes vládu za nečinnost obviňují ti co kvůli ptačí chřipce psali, že opatření byla zbytečná a zlé, farmaceutické koncerny, si jenom nahrabaly!

A ejhle, minzdrav jsou dnes ti špatní, že nechtějí dát celou ČR do karantény!

;-)

3 0
možnosti
JC

Co se divíte? Vždyť již nemáme novináře, ale prodavače emocí. I proto v ČT tolik milují katastrofy jakéhokoliv druhu, protože mohou prodávat emoce, aniž by jim někdo vynadal.

4 0
možnosti
Foto

Tak Vy máte i starost o čínské soudruhy, ti chudáci za nic nemohou...;-)

2 2
možnosti
JH

Vždycky když na té vaší fotce zahlédnu toho pejska, je mi ho tak nějak líto:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Mě zaujalo na tom rozhovoru s oním pánem z TOP09, kde byli ještě pan Šmucler a ředitel motolské nemocnice (jméno si bohužel nepamatuju), jak ten pán z TOP09 chtěl od vlády slyšet "jasné plány", jak hodlá zamezit tomu, aby se koronavirus vůbec nedostal do České republiky... To mně stačilo k tomu, abych si pomyslel něco opravdu hodně špatného o inteligenci onoho pána z TOP09...

10 2
možnosti
Foto

Viry nemají zájem usmrcovat. Potřebují přenašeče, aby sami mohli žít, rozmnožovat se a šířit se. Jakmile nositel viru umře, ztratí funkci přenašeče a to je proti zájmu virů. Pokud u někoho způsobí smrt, tak jde o nedopatření, souhru nepříznivých okolností. Většinou jde o oslabeného jedince jinými chorobami, či sešlého věkem. U pověstné španělské chřipky byla příčinou desítky milionů obětí podvýživa způsobená válkou. Nejvirulentnější jsou proto první viry, které se přenesly na člověka ze zvířat. Jak se přizpůsobují novému prostředí, slábne jejich nebezpečnost, až po několika týdnech oslabí natolik, že epidemie odezní. Nemutují, aby usmrcovali, ale aby oklamali imunitní systém, který by je jinak zabil dřív, než by se mohli v těle zabydlet, rozmnožit se, potom přinutit napadeného ke kašli a po opuštění těla obsadit nové přenašeče.

1 1
možnosti
JK

A co váš přenašeč, co, zatím dobrý jo, no všeho do času. Vysoce odborné texty já vždycky žeru, a tak jsem se ptal vira, co jako on na to. No on vůbec netušil kdo jsem, že prej jak nedělám pro ČT tak se mnou nemluví. A vůbec dělá prý v úkole a nemá čas, zrovna je konjunktura, sice netuší co to lidstvo zač, ale je fajn, že je toho hodně.

1 0
možnosti
PC

Naše média vyvolala a stále vyvolávají (jsem přesvědčen, že záměrně) kvůli koronaviru neodpustitelnou hysterii. O ničem jiném se už 2 měsíce prakticky nezmiňuje, následkem čehož pak vyvolává paniku, a to hlavně mezi těmi jednoduššími lidmi - ovcemi, které berou obchody útokem, jako by měl nastat hladomor.

Ze strany médií jde o naprosto neomluvitelnou záležitost, jelikož se zdaleka už nejedná o informace, ale šíření poplašných zpráv.

6 1
možnosti
PC

+ Poslední věta blogu jasně vystihuje celou podstatu

Autorovi zasloužená karma R^

4 1
možnosti

To vaše ujišťování, že koronavirus je nebezpečný jen pro seniory, není moc na místě v zemi, kde je čtvrtina starobních důchodců.:-)

0 0
možnosti
JF

J82i26ř37í 73F81o50g34e94l

27. 2. 2020 9:22

Jj, copak Řezníšek. Když byl zpravoddajem v USA, tak jeho hysterické předvolební a volební zpravodajství vejde do dějin.

Jak se to nedělá.:-P

13 0
možnosti
JH

Je to typický redaktor formátu Rudého práva:-)

7 0
možnosti
Foto

Asi nikdy nepochopím, proč výrazní kritici ČT neustále ten "paskvil" sledují. Mám obavu, jestli se sledování tak výrazně nekvalitního programu silně nepodepsalo na jejich schopnosti hodnocení.:-)

Vyvolávání a šíření paniky je vždy špatné a hodné kritiky, jenže v současné době se objevují nové poznatky ohledně inkubace COVID-19, jeho rezistenci, šíření a pod., že je obtížné jednoznačně stanovit vhodnou míru opatrnosti a varování. A pokud do takové situace někdo z našich od(p)borníků(?) informuje o pandemickém plánu státu, tak se mi nevyhnutelně vkrádá myšlenka o tom, jestli onen dotyčný není zaměstnancem obchodních řetězců. Proti tomu je informace v ČT (nevím, nesleduji) zřejmě jen slabým odvarem.

2 0
možnosti
JH

Milý pane Macháčku, Vy toho nikdy nepochopíte zřejmě mnohem více. Ale, abyste mohl klidněji spát, nic Vám už nevrtalo prázdnou hlavou, tak například já, tu jejich ČT vcelku pravidelně sleduju hlavně proto, že sbírám materiál pro seriál Sedmilháři:-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články