Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M82i60l16a67n 14K44e62s66l

24. 2. 2020 17:38

Holt čučkaři jsou i v Americe.

3 0
možnosti

Pane Bartoni, clanek je vcelku dobry. Rozdmichal diskuzy Svejku na cele kolo. Je usmevne ty prispevky cist. Tech "skutecnych politickych uvah" by ani "Jara Cimermanl" nedal dohromady. Uzasne!!!!

0 0
možnosti

J69a57n 59R69á96ž

24. 2. 2020 10:13

Je hloupostí domnívat se, že je v zájmu Ruska, aby Trump vyhrál. V zájmu Ruska (i Číny) je aby se stal prezidentem Bernie S. Jeho nápady jak zavádět v USA socialismus, by razantně urychlily nejenom úpadek hospodářství, ale z největší pravděpodobností i vyvolaly regionální občanské vzpoury a způsobily tak ještě větší rozklad společnosti, než USA zažívají v současnosti .

A Putin to dobře ví, takže proč by měl podporovat Trumpa?

7 1
možnosti

Proč? Třeba proto, že Trump a Putin jsou ze stejného , nebo velmi podobného těsta, reprezentují dokonale sobecký a autoritářský způsob vlády a moci.

A rusák ani tak nechtěl podpořit Trumpa jako hlavně poškodit Hillary Clintonovou. Nejdříve se rozhodli poškodit Hillary Clintonovou ještě předtím, než se Trump vůbec objevil na scéně. Jakmile už tady byl, tak se rozhodli, že mu pomohou. Takže motivace byla poškodit Hillary Clintonovou a pomoci Trumpovi. Nemuseli si moc vybírat, oni opravdu nemají rádi Hillary Clintonovou.

Rusácká motivace je velmi jednoduchá. Oni nechtěli, aby Spojené státy byly nadále velmocí, která podporuje vládu práva ve světě. Oni chtěli, aby se ze Spojených států stala další sobecká, do sebe zahleděná a bezduchá oligarchie, kde je politika jen o vůdci. A kvůli tomu se rozhodli pro pana Trumpa. On je z tohoto pohledu docela dokonalý.

Je opravdu velmi těžké najít nějaké téma, ve kterém se Trump neshodne na tom, co říká Putin. RvRv

1 5
možnosti

Koho by to v minulých dobách napadlo, že jednou bude Rusko zachraňovat Ameriku před socialismem :-)

4 0
možnosti

Demokraté se snažili - podařilo se jim to ! Svým Impeachmentem - Trumpovi vyhráli další volby ! O osobě samé si můžeme myslet co chceme, jistě. Člověk, který skutečně bojuje za svou zemi - ekonomikou, cly, obchodničením. Do Číny se nejezdí učit demokracii ! Je podlý ! Evropě říká, že má držet své slovo - 2% HDP na NATO ! My zase ČR hodláme bránit sníženou sazbou DPH na pivo ! Co hůře, Donald nebojuje - Žádnou novodobou válku ještě nevyvolal ! Je líný, bombu na Kima ještě nehodil a hodlá zastavit šílenství v Afghánistánu ! Rusko orazil břidlicovým plynem, který z nadbytku nyní dokonce pálí do vzduchu ! Kritikové, co s ním budete dělat ? Já vím, je to válečný štváč ... :-)

.

0 0
možnosti

Mno...je to hlavně hodně nekompetentní a velkohubý tydýt :-)

1 2
možnosti

O tom, že Ruská horda Trumpa podporuje, někdo pochybuje?8-o

2 2
možnosti

Ano, Rusko samozřejmě fandí Trumpovi...už před první volbou vykřikoval Žirinovský, že Rossija zařídí Donaldovi i druhé volební období a po něm dosadí do Bílého domu i jeho syna a tak pořád dál...;-D

2 1
možnosti

Kdo by to jen řekl, to živořící, politicky se hroutíci Rusko, je až tak mocné a dokáže všemocným Američanům vnutit prezidenta podle svého gusta :-)

7 1
možnosti
Foto

A proč by Rusko nemělo fandit Trumpovi. Není nad to mít proti sobě nepřítele jako strašidlo pro vlastní občany.

1 0
možnosti

Už to tak vypadá, že nejenom BIS, ale i americkým, zpolitizovaným tajným službám šéfuje Koudelka... z Jáchyme, hoď ho do stroje:-)

3 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS