Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volba pana Křečka je dokladem rozdělené společnosti. Šabatová byla jednoznačně univerzalisticky zaměřená, obhajovala multikulturalismus, vyšší práva menšin nad většinou, homosexualismus. Pan Křeček jí oponoval. Jsem rád, že je tam pan Křeček obhajující práva rodin, občanská práva na korektností a pod. Kdo je kdo, se odhalilo při volbě. Muslimovítači Křečka nechtěli a jsou zdrceni. Odhalili se mnozí, o co jim jde a komu slouží.

4 1
možnosti

J82a69n 36H59a64r22v31a88n

13. 2. 2020 9:59

Předsedkyně 09 nedávno odhalila své tetování arabským textem (že by o Aláhovi?), je známou vítačkou migrantů, tak se nedivte jejím názorům :-(

10 2
možnosti

L71u88d80ě85k 79T56o18n38d47r

13. 2. 2020 14:14

Alláha ne, byly to jména jejich dětí - ale že arabsky, to o něčem svědčí. Stejně jako kdyby si to nechala vytetovat čínsky nebo hotentotsky.

3 0
možnosti

:-)...........Včera večer v TV 24 v Událostech griloval Železný nového ombudsmana. Hnusná podívaná, doporučuji si to najít a podívat se. I senátorovi Jirsovi z ODS se to hnusilo a vytkl to Železnému. Nachera za ANO ani moc nepouštěl do diskuse a když už ano, skákal mu do řeči a nenechal ho domluvit!

To mně a další jen utvrdilo, že hlouběji jak ČTV už nejde klesnout. Novinářská spodina ! R^R^R^!!

20 3
možnosti
Foto

Přesně tak.... Moderátor Jakub Železný překvapil, včera se choval hůř než V. Moravec v OVM. Nelíbilo se to ani ani senátorovi ODS Jirsovi - byl to odporné... Jeho chování k nově zvolenému ombudsmanovi Křečkovi bylo neprofesionální - agresivní, jako u výslechu na policii. A divím s poslanci Nacherovi, že neodešel z diskuze, Železný mu nedovolil ani dokončit myšlenku.... Rv:-(

14 4
možnosti

Velmi dobré shrnutí situace.

12 3
možnosti

ale vydejchame, bez obav! cviceni jsme v poslednich letech az hanba

0 0
možnosti

Křeček bude pořád konfrontován se svou minulostí, podvůdky, články a prohlášeními, to poslanci věděli ještě před volbou. Je to proste dědeček pokročilého věku značně zatížený minulým krvavým režimem. Co je teda přesvědčilo poslance ANO a ČSSD (u komunistů se neptám), že je Křeček lepší než Schorm, který by tomuto tlaku nečelil a má navíc větší mezinárodní zkušenosti přímo v oboru.

Mám obavy o Křečkovo zdraví, ten veřejný tlak zdraví nepřidá a kdo pak bude moci za jeho případné zdravotní problémy, ti kritici, nebo ti co ho předhodili jako návnadu i když o bouři věděli dopředu.

3 14
možnosti
Foto

Divím se, že to vzal.... (Zrovna tak, jako kdysi . Kuberovi). Havrani se již slétají..... ;-€Rv

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS