Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No to jak Andrej zase hraje prosťáčka a naivního troubu je k popukání. Věří z vás snad někdo, že Andrej nevěděl o zakázce za takové prachy a o tom, že se podepsala smlouva? Andrej, který ministrům povoluje i odchod na záchod, v ANO si bez něj nikdo ani neuprdne (teda začala rebelovat zhrzená Krnáčová a napsala knihu, mafiánskou detektivku z magistrátu) a poslanci dostávají přesný rozpis hlasování. Zrušení zakázky znamená zaplatit firmě odstupné, náklady, zmařený potenciál rozvoje a možná i nějaký ušlý zisk. Proto už A.B začal kličkovat "ono to není tak jednoduché, není to jen e-shop, je tam toho víc a pod."

0 0
možnosti
Foto

Příští volby vyhraje Babiš,premiérem se možná stane Havlíček.

0 0
možnosti

udavac Babis by se mel odvolat sam. Jako ministr financi pridelil zakazku na EET IBM

0 0
možnosti

Nabízí se otázka, zda to celé nebylo zinscenované.

Třeba Kremlík měl být kvůli neschopnosti a nečinnosti odvolán už delší dobu. Třeba se domluvil s Babišem (za slušnou cenu), že s ním sehraje toto divadlo se "zpackanou zakázkou". On bude odstoupen, ale finančně mu "bude uděláno dobře". Babiš udělaá "ty ty ty" a získá plusové body.

Jiné logické vysvětlení mě totiž nenapadá, když jde zrovna o tuto zakázku, o které se už dlouho ví a mluví, která je vysoce aktuální a všem na očích, že by se o takové megačástce ani zakázce nejednalo ve vládě a Babiš o tom nevěděl.

0 2
možnosti
Foto

J94o61s84e23f 53B82á76r88t88a

21. 1. 2020 13:38

Kremlík tu chtěl zavádět manýry ODS.

2 4
možnosti
Foto

J18i76ř67í 30L46i10b31e27r

21. 1. 2020 13:10

Zajímalo by mne, jaká je reálná cena celého systému elektronických dálničních známek (včetně správy databáze uživatelů, kteří zaplatili, včetně propojení s kamerami, které čtou RZ, včetně podpory 24/7, atd.). Zatím jsem se dočetl jen vysoutěženou cenu, ale nikdo doteď nezdůvodnil, jaká by byla reálná cena, pokud ta vysoutěžená je vysoká.

1 0
možnosti

Babis to zvladl velmi dobre...zase plusove body

0 3
možnosti
Foto

Ministr nemusí být odborník, ale musí mít kolem sebe lidi, kteří danému oboru rozumí.. Doposud se žádnému nepodařilo je najít, proto se do všech odvětmí, které pod něj patří, sype stále více peněz, ty však nestačí ani na výdaje, způsobené chybami jeho podřízených.

Stačí se projet po naší vlasti autobusem nebo železnicí a vidíme, kam toto hospodaření kráčí.

Přitom by stačilo tak málo, využít železniční nákladní dopravy, jak tomu bylo dříve a tím odlehčit té silniční. Údržba tratí stojí nemalé peníze a ty osobní přeprava nevydělá, tedy se dráhy dotují, ale žádný výsledek nevidíme. Jejich rozdělení na více ředitelství, znamená, že se všichni zbavili těch základních povinností, tedy starostí o budovy a jejich okolí. Dříve stanice a zastávky s květinovou výzdobou, dnes chátrají a mění svoji tvář k nepoznání. Přitom se na jejich údržbu dávají nemalé prostředky, ale jsou to opravy nesmyslné, budování různých informačních center, která se dnes ruší, tak jako zaměstnanci v provozu, tedy ti, kteří prozatím služby veřejnosti zprostředkovávali.

Je to Kocourkov, tak to dopadá, když naše školy nemají úroveň a chrlí nevzdělané studenty, kteří ničemu nerozumí a chybí jim i ten selský rozum, aby poznali příčinu neúspěchu. Ne všude je to poznat, ale tady ano, je to na očích a za chyby se draze platí, někdy i lidskými životy na přeplněných silnicích, proto žádný ministr dlouho nevydrží. Nemá pod sebou odborníky, kteří umí a to je největší kámen úrazu a dokud tomu tak nebude i ten nový nic nemůže a zase půjde o dům dál.

2 0
možnosti

Jen poznámka - nelze přesunout nákladní dopravu na železnici. Doprava na železničních koridorech je totiž na své maximální kapacitě, už nepojme více vlaků.

0 0
možnosti

Jenom naivní koblihy mohou věřit tomu, že o zakázce svého poskoka Andreš nevěděl. A když se to provalilo, tak jako vždy si licoměrně hraje na spasitele.

2 6
možnosti

Dokonce to může být celé inscenace k vytvoření kultu osobnosti.

0 1
možnosti

J34a89n 57B45u94r43d47a

21. 1. 2020 10:45

Vláda odborníků ;-D

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS