Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Tvrdit, že ho sestřelili úmyslně, mi už přijde příliš.

0 0
možnosti
PK

A po včerejším přiznání Iránu je též jasno, kdo zabil lidi v letadle....

6 0
možnosti
PK

Po včerejší diskusi v T24 je jasno, prof.Válková odmítla nařčení z podpory a vědomého zneužívání zákona o dozoru a odmítne pozici ochránce díky svému členství v KSČ, což je OK.

1 0
možnosti
JP

J62i16r88i 62P74i53l18n48y

11. 1. 2020 5:45

Nějaké vyšetřování je úplně zbytečné. Stačí se zeptat vědmy Bartoně a víte všechno.

1 2
možnosti
BV

Pane Bartoni, nerad vám beru vaše iluze, ale pokud logicky vyhodnotíme práci "expertů" tak to video jako důkaz neobstojí. Viz článek v Lidovkách:

"Experti zanalyzovali video z údajného sestřelení boeingu nad Íránem. Vědí, odkud bylo natočeno"

Samostatně myslícímu člověku nedá velkou námahu, aby zjistil, že to s tím videem zásahu a údajným místem odkud bylo natočeno nějak nesedí. Stačí vycházet nesporné známé skutečnosti a porovnat je stím co prezentují ti experti.

1) Za známá prokazatelná fakta lze považovat: místo a čas startu, průběh letu - směr výšku rychlost uvaděno na Flying radar, čas a místo přerušení spojení s letadlem a místo dopadu trosek. trasu letu postartu a místo ztráty spojení jsou na mapce, je tam zachycena i velmi pravděpodobná dráha letu až do místa dopadu a údajnou polohu odkud je ten údajný důkaz sestřelu letadla.

2) to video zachycuje let letadla rakety a explozi zezadu pod úhlem cca 45° k ose letu. což promítnuto do mapky znamená, že k tomu zásahu raketou došlo až po několika kilometrech po ztrátě spojení kdy už letadlo točilo k návratu

3) S vysokou pravděpodobností lze předpokládat, že pokud šlo o sestřel raketou, tak došlo ke ztrátě spojení ihned po výbuchu rakety. Pak by z uvedeného místa však video muselo zachycovat výbuch a situaci zepředu proti směru letu pod úhlem cca 30°.

4) Z výše uvedeného je zřejmé, že video nepředstavuje nezpochybitelný spolehlivý důkaz a práce expertů byla odfláknutá

2 9
možnosti
VP

5) jdete radeji spat. 45 stupnu k ose letu staci...

1 1
možnosti
FR

To video mne taky docela zaujalo. Kdo z vás jde na cígo a natáčí si letadla letící na obloze?

4 2
možnosti

Pokud bylo letadlo sestřeleno raketou, přijde se na to hodně brzy. Vyšetřuje to komise do které jsou sezváni všichni důležití a její složení je dané. Tj. stát kde se nehoda stala a vede vyšetřování. Stát kde je letoun registrován (Ukrajina) a stát, kde bylo letadlo vyrobeně (předpokládám USA) a kde byl navržen (zase USA). A do komise mají přístup i zástupci států, jejichž občané tam zahynuli.

Nemyslím si, že by někdo dokázal přede všemi zúčastněnými zakrýt důkazy. Pokud Iran letadlo skutečně sestřelil, bude muset brzy přiznat barvu.

6 0
možnosti
SN

:-)....letadlo, které dostane zásah raketou, pokračuje v letu a obrátkou se vrací k vlastnímu letišti.......,pohádky ovčí babičky! A TV naše z toho má Vánoce.!!!!!!

3 8
možnosti
LF

L72u11k33a22s 71F48i92k54r

11. 1. 2020 0:53

Jsou i letadla co po zasahu raketou i pristala ... a vysvetlujte to Lunochodovi.

6 3
možnosti
PS

P27a19v93e85l 67S66i48t51a61ř

10. 1. 2020 21:09

Nejsem odborník na letectví ani na zbraně. Ale ptal bych se komu toto prospělo. kdo z toho má užitek a jaký? No Írán asi těžko, anebo opravdu omyl. Američané i Rusové by mohli vyprávět, že.

3 0
možnosti

Také si myslím, že otázka "v čí prospěch" je věcí konspiračních teorií. Viděl bych to skutečně na hloupý omyl

4 0
možnosti
Foto

Místní expert na všechno promluvil a tak je vyšetřování už v podstatě zbytečné....já si raději počkám na další informace a jak se lze dočíst Irán se vyšetřování nehody nebrání a vše probíhá tak jak má....

3 2
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články