Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39i92ř15í 55F66o29g48e62l

4. 1. 2020 14:30

Pn Tureček, a psal jsem to již mnohokrát, byl naprosot katastrofálním a propalestinsky založeným reportérem ČT v Izraeli. Jeho příspěvky byly skoro vždy proti izraelské. Nestačil jsem se divit, že po návratu dostal trafiku v podobě výuky na Metropolitní univerzitě.

Nelze se pak totiž divit postojům mladé generace k této oblasti. A popravdě řečeno, monistr Petříček se mezi ně řadí taktéž.

2 0
možnosti

"Břetislav Tureček srovnal americkou CIA s íránskými Revolučními gardami řízenými právě Sulejmáním..."

A také má naprostou pravdu. Pokud by jednou prosákly na povrch všechny ty špinavé operace co má CIA ve světě na svědomí, tak by se asi divili všichni.

1 6
možnosti
Foto

Nevěřím, že šlo o impulsivní reakci Trumpa, stejně jako nevěřím, že šlo o nějakého Sulejmána. Jde jako vždy o nerostné bohatství a prachy.

1 3
možnosti

Nepřeji si vládu ajatoláhů a nepřeji si ani vládu zelených šílenců. Nesouhlasím ani s akcí pana Trumpa. Domnívám se, alespoň dle mé znalosti Iránu, že urazil hrdost tohoto národa a slednotil i váhavé proti USA. Obávám se eskalace násilí. Zřejmě to znamená konec USA v Iráku, Iránu i Sýrii.

4 1
možnosti

J58a44n 10R49á56ž

4. 1. 2020 14:32

Z výroků některých komentátorů jsou slyšet zřejmé obavy, že mohutné protivládní protesty v Iránu tento čin zastaví a když to ajatolláhové budou národu prezentovat jako akt národního ponížení, postaví to do jednoho protiamerického šiku i mnohé z těch, kdo proti vládě v posledním měsíci protestovali.

Pro vývoj na Blízkém východě to nic dobrého nepřinese a moc by mne zajímalo,jaký názor (ne ten v televizi deklarovaný Netanyahem) mají politici a občané v Izraeli, kteří velké potíže mohou čekat jako první.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,40
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články