Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13i43r15i 85B58o59r

3. 1. 2020 12:05

Hezky to občanům řekl pan Kubera,"máme se lépe díky vám". O tom, že se mají lépe se nedá pochybovat.:-)

2 0
možnosti

Bez ohledu nato, zda měl pravdu, či ne, tak to bohužel řekl velmi nedobře a to je ještě velmi slušné pojmenování pro jeho projev.

Tak strašná, děsivá podpora od PR se jen tak nevidí...bídaRv

1 0
možnosti

Všichni víme, že Vládní zásahy do ekonomiky jsou přínosem dlouhodobé. Jak kdysi komický název - "Politická ekonomie" ! Ekonomika, politická vůbec není a žije si svým životem. Dobře jste uvedl jména D. Trump a náš AB. O USA prezidentovi si můžeme myslet co chceme - Jeho zásahy ovšem výsledky nesou ! Tamní čísla indexů, nezaměstnanosti, jsou opravdu velice dobrá ! Podobně si můžeme myslet co chceme o našem Oligarchovi. Já říkám, že vděčíme vlně Konjuktury, daním platícím OSVČ a firmám. To jsou zdroje naší dnešní spokojenosti. AB mezi ně nepatří ! Ten člověk se jako žvanící - Pouze vyskytl, brzdí - sužuje a nic rozumného po následování nezakládá! To není o bušení do vrat - To je o realitě. On opět dělá postaru Ekonomii politickou - Svými kecy se na ní přiživuje ... :-)

6 2
možnosti

Vliv politiky na ekonomii je nesporný, rozhodně si nežijí vlastním životem. Někdy, jako dnes stačí politikům jen příliš nepřekážet a růst jede samovolně. Je teoreticky popsáno, co se má dělat v době růstu a co v době propadu, více či méně radikálních teorií je hodně, ovšem navyšovat schodek a rozpustit všechny rezervy v době růstu nezná ani jedna. Vypustíte si bazén před obdobím sucha? Srandovní je, že AB vypouští bazén nám a sám osobně má napuštěné naší vodou dva, pro jistotu. Tragické pak je, že je spousta těch co mu aktivně pomáhají čerpat, přitom odměněna muže být jen hrstka osobně nejvěrnějších, prý ti co na AB mají číslo na mobil. He, he vůdce tím opájí postradatelné.

2 1
možnosti

Je docela zábavné sledovat ty často zlobné reakce opozičních politiků, že se ČR a konkrétním lidem daří zrovna za Babiše:-)

5 1
možnosti
Foto

Důchodcům se dobře nedaří. Životní náklady raketově rostou, to je důvodem, proč se jim ze zákona přidává až 600 Kč.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články