Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartoni,

předloil jste naprosto logickou úvahu založenou na zcela reálném základě. Vrcholoví sportovci se obdobísoutěží v jejich sportu p dlouhé období po celém světě a jsou při tom zcel běžně testovní laboratořemi řady států. Zejména když vítězí..Takže zdánlivě jednoduché řešení. Ovšem to by do sportu nesměly vstupovat politické vlivy a animosity.

Jak to vypadá ve skutečnosti:

Biatlonista Legkov neměl nikdy pozitivní dopingový test, přičemž cca 90 jeho testů provedly laboratoře akreditované WADA mimo Rusko!!

Přesto byl jedním z ruských sportovců, které Mezinárodní olympijský výbor potrestal pro doping doživotním zákazem startu na hrách a jehož potrestání zrušila Mezinárodní sportovní arbitráž i přes odvolání MOV.

Spolu s ním bylo osvobozeno všech dalších 38 ruských sportovců potrestaných na základě McLarenovy zprávy, kteří se proti trestu MOV odvolali

1 1
možnosti

A jak by bylo možné potrestat stát Rusko jako podvádějící stranu tak, aby se to nedotklo čistých sportovců a zároveň to mělo náležitou účinnost a přinutilo to potrestaného k nápravě? Na soutěžích vystupuje stát jako ten, kdo vysílá sportovce.

1 0
možnosti

Úplně normálně, tzn. uvedenou laboratoř zavřít a definitivně zrušit, dát distanc všem kteří jsou v tom skandálu namočeni a to včetně funkcionářů kteří se na tom podíleli, ovšem z tohoto vyjmout všechny, kteří s těmito praktikami nemají vůbec nic společného, poněvadž třeba žijí a trénují celý rok v zahraničí anebo prokáží svou nevinu. Těmto umožnit nejen samotný start, ale i možnost startovat pod vlastní vlajkou.

1 0
možnosti

Tak se do nás 30 let hustí, že kolektivní vina a kolektivní tresty jsou nepřípustné. A ejhle , najednou to neplatí. Slunéčka všech zemí spojte se.

1 1
možnosti

Ruský stát, který se aktivně podílí na provozování dopingu svých sportovců je kolektiv? Rusové, kteří prokáží, že byli prověřováni mimo RUSADA a mohou tudíž závodit jsou postiženi kolektivní vinou? Opravdu?

2 0
možnosti

"Osobně bych dal přednost tomu, aby ruští sportovci na olympiádách i mistrovství světa startovat mohli pod svou vlajkou, ale museli se podrobit antidopingové kontrole ve státech, které s porušováním pravidel nemají nic společného."

Přesně tak, o tom tu píšu už od včerejška. R^

3 0
možnosti

Zločin a trest. Neznáte dílo ruského klasika?

1 0
možnosti
Foto

Zaručená a osvědčená metoda, jak si někoho znepřátelit.

2 2
možnosti
Foto

...a proč bych měl přítelem někoho, kdo podvádí???

4 3
možnosti

:-).........souhlas bez výhrad! Vidím to stejně ! R^R^R^

2 4
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články