Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J91i21r51i 10C44i59z

6. 11. 2019 14:29

Poslanec Marek Benda je mentalne retardovany obcan s jmenem pravdepodobne ozdobenym nekolika tituly z ceskych VS, coz jen svedci o urovni ceskeho skolstvi. Poslouchat chvili jeho projevy podporenymi popelniky na ocich je opravdu vyjimecny zazitek. Ale i dalsi projevy poslancu dokazuji, ze v parlamentu ma hodne kolegu na sve urovni inteligence. Ze je zaslouzilym clenem ODS neni zadne prekvapeni, tam berou jen podobne typy. Kdysi ohodnotil cleny ODS nosici na klope odznak z modrym ptakem pan Sladek nasledovne: "Toho ptaka mate na spatnem miste".

2 0
možnosti
Foto

Fiala z ODS stále nepochopil, že pokud se chce tvářit jako strana hájící zájmy podnikatelů. nemůže zároveň házet klacky pod nohy jednomu z nejúspěšnějších podnikatelů v ČR.

5 4
možnosti
DR

Na druhou stranu buďme rádi. Dokud tuhle partaj povede ten usínající profesor, tak je aspoň jistota že do Strakovky mají hodně daleko. R^

2 0
možnosti
Foto

ODS jsem coby podnikatel volil a nevěřil známému z Topolčan, který mi tvrdil něco o pákách mafie. Potom v klipu ČT jsem viděl záběr na předsálí konference ODS a v křeslech rozvalující se tlamouny s doutníky v rukách. Podobné "vepřové hlavy" sedávaly na tribuně sjezdů KSČ a došlo mi, že kámoš bude mít pravdu. Zvolením Fialy chtěla dát ODS najevo, že taková tvář nemůže mít s mafií nic společného. Na to ji však skočí jen nějaký její skalní volič, jehož mysl je zatemněna náklonností. Grund strany zůstal stejný, včetně kamarádšoftů. Fiala sice nevypadá na mafiána, ale svými nápady a postoji ODS škodí víc, než kdyby byl samotným Al Caponem.

9 0
možnosti
JK

Naopak očekávám daleko hlubší a agresivnější kritiku vlády, je to role opozice, proč se mlčí o Faltýnkově úplatkářské aféře s Kapschem, daňové a dotační podvody Agroholdingu, proč zamrznul Čapák, například. Zato se naplno rozjíždí proti pirátská kampaň, v posledních dvou dnech také na TV NOVA, nezvykle drsný Koranteng se snažil z transparentní vnitřní diskuze o mezilidských vztazích vykřesat programovou krizi strany, rozštěpení i možný zánik Pirátů. Divné dosud si TV NOVA držela od politiky odstup. Klausova reinkarnační strana zatím natáhla jen část Okamurovců a zbytek jich přebíhá k ANO. Klausům do sněmovny pomůže jen výrazná mediální podpora od Kellnera, počítám, že se to chystá.

1 1
možnosti
Foto

Ne kritika, ale snaha prosadit alespoň částečně svůj pohled, tedy otupit hrany zákonům prosazovaným vládnoucí koalicí. To je úkol opozice.

3 0
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno! ODS je tak provařená, že její šance na návrat do ovlivňování politiky je minimální! A Marek Benda....který se dostal do parlamentu po tatíkovi? To je ten, co při psaní závěrečné práce zvětšil písmo dvakrát, aby uspokojil komisi s potřebným penzem stránek! Také v Plzni, jako řada dalších politických výtečníků ? R^R^R^!!

7 0
možnosti
JK

Zajímavé, vy takový velký zastánce hesla "respektujte volby" se snažíte naznačit, že Benda místo v parlamentu snad zdědil.

4 0
možnosti
JP

Vzorná ukázka totalitního myšlení: nekritizovat, protože lidu (to je těch kolem 30 % volících) by se to nemuselo líbít. Kolaborovat s estébáky a mafiány jako hlavní program až na věky amen.

6 1
možnosti
OU
DR

Přesně tak. Od modroptáčníků nic nového a překvapivého

Karma. R^

4 4
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články