Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor Bartoni, vaše slabomyslné články jsou ukázkou toho, proč se ČR nikdy nestane vyspělou zemí, včetně Vašeho podlézání Babišovi, přitom si neumíte ani opravit díry na silnici nebo zamezit alespoň největším zlodějinám.

0 8
možnosti

Zato vy jste té inteligence pobral vrchovatě co. ;-D

1 0
možnosti

Cesko tim, ze podepsalo Lisabonskou smlouvu s Eurosajuzem, se zbavilo dobrovolne prava roxhodovat o svem osudu. Jedine pravni reseni jby bylo z tohoto spolku vystoupit, coz neni mozne, podobne jako neslo vvystoupit z Tabora miru a socializmu.

2 0
možnosti

A většina podobných ynteligentů by pomřela hlady, neb by jim zavřeli montovny.

0 1
možnosti

Opravdu máme tady pouze 12 migrantů z Jihu? Potkávám je všechny mnohokrát denně v Praze. Různé cesty vedou k nám...

4 0
možnosti

Česko bylo povinno se podřídit většinovému rozhodnutí tak jako se občané musí podřizovat většinovému rozhodnutí místních poslanců.

2 15
možnosti

Babiš míní, že čeští občané při vstupu do unie nikdy nesouhlasili s tím, že EU bude rozhodovat, kdo bude v Česku žít a pracovat.

AB ničemu nerozumí, nic takového Unie nechtěla. Mělo dojít pouze k zahájení řízení, prověřování.

Představme, že místo 27 ministrů vnitra členských zemí Unie hlasuje 200 poslanců českého parlamentu. Občané se v tu chvíli ocitají v úplně stejné pozici jako česká vláda ve věci migrantů, tedy pod diktátem většinového rozhodování. Na základě zákonů vnucených většinovou volbou jsme nuceni činit to co se nám nelíbí, přicházíme o volný čas, peníze, nervy a svobodu. Někteří hospodští štamgasti vykřikují podobné falešné větičky jako Václav Klaus v případě hlasování o kvótách, třeba: „Zákon nezákon, většinové hlasování mě nezajímá a nerespektujme ho.“ Orgány činné v trestním řízení zůstávají k výrokům pivních „politiků“ zpravidla netečné. Pokud by ale výzvy k neposlušnosti překročily obvyklou mez a hrozil vážný důsledek (například neplacení daní), na takové kverulanty pamatuje trestní zákon.

Podtrženo a sečteno, čeští politici uplatňují sami na sebe jiná měřítka než na občany. Jak vidět, cítí se být něčím víc, oni se nemusí podvolovat demokratickému hlasování.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=483014

1 2
možnosti

J62a29n 69K65o67z50á53k

1. 11. 2019 23:17

Poslance Českého parlamentu jsem volil, ale vůbec nic nevím o tom, že bych volil i vlády ostatních států EU. Vláda ČR zastupuje zájmy ČR, co vám na tom není jasné? Dříve o nás rozhodoval Sovětský svaz, teď o nás bude rozhodovat Brusel, nebo většina států, kterým je zájem(svoboda) ČR ukradený? Nevím, kde se pořád berou Emanulové Moravcové vašeho typu.

7 1
možnosti

J59i63r58i 32T29i44c41h53y

1. 11. 2019 15:44

Staty, ktere nesplmily povinnost ochrany hranic proti nelegalnim vetrelcum by mely byt obzalovany, spolu s vedenim EU, ktere tomu napomahalo. V dusledku jejich kriminalni nedbalosti si musi problem s privandrovalci vyresit samy, jakekoli pravni napadeni nasi republiky musi byt resolutne odmitnuto.

16 1
možnosti

Paní advokátka by snad měla v zásadě i pravdu, kdyby migranti přijížděli s platným pasem, výpisem trestního rejstříku, po kompletní zdravotní prohlídce, testech na nakažlivé nemoci a posudkem odborníka na náboženský extremismus. Bohužel, pokud přijíždějí bez pasu, s vylhaným věkem, zemí původu u důvody migrace, tak u takových individuí nic zabezpečit nelze.

9 1
možnosti

No, už vás vidím, kdyby se zde ujali vlády spdisti s komouši, jak máte při útěku tyto papíry. Pokud k nim nepatříte a nebudete ten, co vyhání.

0 6
možnosti

J16a15n 15J75a34n33u73š41k85a

1. 11. 2019 12:44

Slovaci prijimaji prerozdelene imigranty? O tom me zapomeli informovat

0 0
možnosti

:-)..........a bude hůř! VB, země, která má v čele královnu má trpět rozkazování a ponižování od spolku, který vede opilec? EU moc dobře ví, proč jim ten odchod stěžuje! Čenové EU musí poznat, že každá snaha o odchod bude problém!

Jinak by rozpad EU proběhl velmi rychle!

Analogicky jak s Rakousko - Uherskem......byli jsem před EU, budeme i po ní ! R^R^R^

16 1
možnosti

P60e14t67r 44T76o78m84e25k

1. 11. 2019 10:19

Charakteristiku opilec ještě doplňuji o slovo úchyl, protože člověk, který ošmatává a olizuje každého, s kým se chce pozdravit úchyl je.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články