Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemci dostávají konečně rozum. Jestli to už tedy není pozdě.

2 1
možnosti

J72i10r38i 96T24i93c48h45y

29. 10. 2019 17:06

Neni divu, ze vliv byvalych komunistu a jinych skupin sili, kdyz ti zastanci tak zvane zapadni demokracie tu demokracii plne rozvratili. Otevreli brany pro pronikani nepratelskych vetrelcu, odevzdali rizeni statu mensinam, propagujicim homosexualitu a drogy, nici ekonomii s falesnym environmentalismem, brani zlocineckou ideologii (islamofobie), ubijeji odpurce s narcenim z rasismu a pohaneji lidi s odlisnymi nazory pred tribunaly pro "lidska prava" s narcenim sireni nenavisti.

7 0
možnosti

J88i96r94i 61V94r32a93b83e92c

29. 10. 2019 12:20

Tu stranu "die Linke" se absolutně nedá srovnat s tou Českou, prohnilou, stalinistickou KSČM .

1 0
možnosti

J34a24n 60R48á48ž

29. 10. 2019 11:19

Vítězství Die Linke a úspěch AfD zrovna v Durynsku ukazuje na logiku demokratické politiky. Kdo neumí naslouchat občanům se vždy ve volbách diví, že prohrává, ale omlouvá to zcela chybnými argumenty. V Německu i u nás!

K nálepkování: Nálepkování typu to je "populista" a tento je "krajní pravičák" , popřípadě v některých kruzích populární slogany jako "kdo je proti přerozdělování migrantů je antievropan" , nebo "kdo odmítá Brusel je automaticky pro Moskvu" mne už irituje, neb to ukazuje jak jsou, zejména t.zv. "elity" národa,včetně mediálních aktivistů odtrženi od reality. Nálepkování obrací totiž vnímání společenských procesů naruby, lidé jim přestávají rozumět, což bývá předzvěstí celospolečenských změn. A ty často nepřinesou nic dobrého pro "normálního" občana .

Podle "nálepkářů" jsou totiž krajní pravicí i ti, kdo by chtěli znárodňovat, ale jsou proti ilegálům, nesouhlasí s propagováním LBGT a kritizují klima-hysterii. Kdyby to nebylo tragické, dalo by se tomu i zasmát! A tak dnes nikoho nepřekvapí, ale hodně lidí dezorientuje, když vlastenec je nazýván nacistou, kdo omezuje názorovou svobodu je liberál a kdo tvrdí, že nejenom ženy mají menstruaci je nositel pokroku.

K populismu: Tak dlouho se snažili některé strany být proklamativně nepopulistické, až ztratili voliče. A tak například podle elitami hlásaných kritérií "populismu" ryze populističtí Piráti "vyluxovali" antipopulistickou TOP09 i v Praze

11 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi ilegálním migrantem a migrantem je snad ten, že ten první nemůže se domáknout žádných sociálních dávek? Prostě pro úřady neexistuje kromě policie.

1 0
možnosti

Dochází k kuriozitě - dá se i chápat. Dříve měli Němci trauma z Dohody - Versailles . Těžké sankce, potupa, ztráta území - (Na tom v podstatě vyjel Adolf). Západní Německo - Na svůj Východ přesypalo neuvěřitelný opec financí. Aby došlo k vyrovnání obrovských rozdílů - V zemi, zaneřáděné komunisty. Trauma přetrvává ! Východní - se stále cítí jako východní ! Mají k tomu i své důvody, klíčové vlivy setrvaly ... Nastupuje tedy směska s nostalgií. Vždy si říkám - No dobře, ale nám nikdo nic nepřisypal - Kolik by to tak asi muselo dělat, aby byla spokojenost ? Připadá mi to nesmírně raritní - Na scénu ke zlepšení se povolávají ti, kteří stav mrzutosti vyvolali ! Řešení ? Dá se na tom ovšem dobře parazitovat ...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články