Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je parádní příklad toho, jak se dají fakta vysvětlit jiným způsobem pomocí neověřených vějiček. Třeba by mě zajímal jediný důkaz toho, že Sobotka něco investoval do stíhání Babiše.

1 0
možnosti

Předložený rozpočet je rozporu s péčí řádného hospodáře. Tento institut je zmíněn v několika zákonech. Jistě vám nebude činit problém vyhledat, které to jsou.

7 4
možnosti

1) zacal s tim Babis, viz "kdyby mi predlozili nekdo stratovy byznysplan, tak ho vyhodim", nebo: v roce 2017 bude vyrovnany rozpocet

2) mandatorni a semimandatorni vydaje jsou vyssi nez v predkrizovem roce 2008

3) si vzpomente, jak mluvil Babis o vytvareni emisni rezervy, ze je to plytvani a zlocin, pritom vytvaret tuto rezervu uklada zakon

12 0
možnosti

J96i15ř23í 73N43ě84m75e66c

26. 10. 2019 13:50

Tak pokud si pamatuji, tak rozpočty pod Babišem končí zatím daleko lépe, než bylo plánováno. O tom se ODS mohlo jenom zdát.

3 11
možnosti

lzete, i za ODS koncivaly rozpocty daleko lepe nez byl plan...

9 1
možnosti

A co dělali vlády ODS,to jako nebylo trestním činem??Lidi už konečně dostaňte rozum a nenabýhejte na vydle.Všechny vlády od roku 89 byli rozpočtově daleko za hranou a všechny by měli jít do kriminálu.Jenže to by většina lidí musela mít čím myslet.

3 6
možnosti

Vy si naběhněte na Pravidla českého pravopisu.

1 1
možnosti

Tunelování státních financí ,je trestním činem a to tato vláda dělá.. viz: Babiš a střed zájmu, přidělování státních zakázek a dotací Agrofertu ...

6 2
možnosti

Rozpočet 2020 - trestným činem není. On v podstatě - vůbec žádným činem není. Udržovací Vláda hodlá sebe udržovat tím, že si nadále hodlá udržet základ své oblíbenosti. Cestou rozdávačna a pokračující klamavou reklamou sebe sama. Zatím ji to stačí a system funguje. Z principu - Není řešena jediná podstatná oblast veřejného života - nejsou nastartovány žádné průřezové reformy užitku. Dochází i ke kuriozitám, kdy je přiznáváno, že kdyby se např. měla spustit výstavba všech plánovaných dálnic - Tak na to nejsou prachy ! Podobně Alenka Schillerová nepřímo souhlasí s tvrzením, že mega milionové transfery reklam na hnízdo ptačí, i podvody mohou býti ..!

Vláda prachy nemá - V zoufalství zvyšuje daňovou zátěž a loupí po lidu. Úsměvné, kdy občanovi říká - Nekuř a nepij kořalku - ale pij pivo ! Rozpočet 2020 - trestným činem je ! To za předpokladu, že jednoho dne nás obžalují naší mládežníci - Proboha, co jste to tam vyváděli ? Kde budeme bydlet - na čem jezdit a kde máme své důchody? To se neřeší, my voláme to své - Nám, je lépe ! ... :-)

11 1
možnosti
Foto

Prozatím jde pouze o přípravu trestného činu.

1 0
možnosti

K25a57r39e65l 12B27o52k

26. 10. 2019 9:47

Trochu hloupé.

8 2
možnosti
Foto

Navíc návrh na rozpočtově trestný čin není ještě trestným činem, pouhým úmyslem. Proč ta Fialenka raději nemluvila o nehospodárném nakládání se státními prostředky. Üplně by to stačilo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS