Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I71v59o 80B22o98u20š86e

16. 10. 2019 12:54

No, sice prolomil irskou pojistku, ale v podstate oddelil Severni Irsko od zbytku Velke Britanie. To je fakt vitezstvi.....

1 1
možnosti
JR

J54a46n 73R91á31ž

16. 10. 2019 12:21

Tereza May je typickou představitelkou politika, který je donucen občany udělat něco, s čím nesouhlasí. Takže na na veřejnosti pronáší líbivé projevy vypadající, že plní vyjádřenou vůli občanů, které ale pouze maskují jeho snahu tuto vůli občanů sabotovat a proto byla přinucen volebním debaklem odejít.

Tato schizofrenie se projevuje zejména u těch politiků, kteří odmítají vnímat změnu dosud platných politických paradigmat. Zejména fakt, že občané už netvoří jednolité "stádo" a oni jsou, a budou stále víc nuceni k rozhodnutí, který názorový směr budou prosazovat a když to nedokážou, budou nuceni odejít. Ukazuje se, že tradiční kuloární sjednávání kompromisů bez "naslouchání" občanů a bez respektu k většinovému názoru, nepřinese šanci pro politickou úspěšnost. Nazývat to populismem a označovat to nebezpečím pro demokracii, je největším omylem politologů, neb základním principem zastupitelské demokracie je vládnutí lidu " v jeho zastoupení" na základě rozhodnutí většiny projevené ve volbách.

1 0
možnosti
Foto

Jaký odpor?Tato varianta už byla navrhovaná a britský parlament ji odmítl....

0 2
možnosti
Foto

Tak EU je vstřícná od počátku jen není jasné jestli pro ten nápad bude parlament Velké \britanie-ono to totiž přine paradox celní hranice v rámci GB.7Je to jen další časovaná bomba a může vést k rozpadu GB.

2 2
možnosti
LP

;-D Děkuji Vám. Teď jste mě rozesmál. Výroky, že EU je a byla vstřícná, mě vždy spolehlivě pobaví.

12 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články