Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Demokraté jsou v prekérní situaci. Trump jde po jejich korupci pěkně tvrdě, jen s tím zatím nevyšel na světlo.

Biden na Ukrajině, aneb zbraně a peníze výměnou za posty v největších firmách. Syn paní Pelosi jakbysmet. Celá situace na Ukrajině vytvořena a zaplacena za doby Hillary Clinton na postu ministra zahraničí a za Obamy jako prezidenta. Zcela stejným principem zbohatla paní Albright (mimochodem taky za demokraty...) za války v Kosovu.

Epstein musel ihned zemřít, jakmile vyšlo najevo, že Clinton s ním pekl ve velkém.

Celý ten impeachment je jen fraška, řízená jedinou stranou, zatímco druhá strana nemá žádný prostor na to si předvolat vlastní svědky nebo předložit vlastní důkazy o nevině či vině.

USA se z této "situace" ale jen tak nedostanou. Jejich politický systém zajišťuje plnou moc dvěma hlavním stranám a tyto se jen střídají v závislosti na tom, kdo vyhrabe na toho druhého zrovna víc špíny. Nic se nezlepšuje, jen se točí lidi tam a zpět. Je to to samé, jako vláda jedné strany, jen je to opticky rozděleno pro lepší divadlo. U nás aspoň stranám hrozí vykopnutí z parlamentu a tak strany aspoň tak nějak na sobě makají, nebojí se vyhodit shnilá jablka ze svých řad, atp. Není to furt ideální, ale rozdíl je to markantní.

Vždycky jsem byl spíše levicově smýšlející člověk, ale z toho, co levice všude po světě provádí, se mi chce zvracet....takže asi už nejsem.:-/ Jo, a levice samozřejmě bude ihned vědět, co stálo za změnou mého názoru - určitě nějací fašisti nebo Putin, nikoliv to, jak pracují oni sami pro veřejnost v politice v posledních desetiletích. Opravte mne, zda-li se pletu...

0 0
možnosti
JL

Pane Bartoni, davam vam za pravdu. V dnesnim psanem TV magazinu (nedele 13/1019), magazin vedome uvedomuje ctenare, ze "Whisleblower" mel zpravy z prvni ruky. To je lez. A velika. Tento "oznamovatel" mel vedomosti z DRUHE ruky. Byla diskuze, zda se ma jeho zprava vubec prijmout. Zase trik "demokratu, pravidlo prijmuti bylo zmeneno par tydnu predtim. Teprve druhy "oznamovatel" byl pritomen a mel moznost slyset cely rozhovor. Jenze???!!

Prezident Trump cele akci s temiti "whisleblouwers" a nadeji demokraticke strany na usazeni prezidenta, pretrhl fesackym aktem. Vydal cely rozhovor s prezidentem Ukrajiny v plnem zneni. (s dovolenim prezidenta Ukrajiny). Tim cely narod ma moznost si precist rozhovor, ktery ukazuje cistou diskuzi dvou prezidentu a to bez pritezujicich nesmyslu uvadene temi dvema "oznamovateli"!!!

Tento konec celeho pribehu vam Ceska televize nezdelila. Proto pohled je zkresleny. Stejne, jak si pamatuji Rude Pravo v sedesatych letech!!!

0 0
možnosti
JS

Taktika Demokratu v Kongresu je zahltit media obrovskou spoustou informaci (vetsinou zcela vymyslenych), tak aby prumerny American zcela ztratil prehled a zhnusene se od politiky odvratil. K tomu slouzi TRI vysetrovaci komise, ktere predvolavaji svedcit desitky clenu Trumpovy administrativy (subpoeana), dale soudni prikazy, kterymi vymahaji zcela nesmyslne veci, jako na pr.danove priznani Trumpa za poslednich 8 let. Jedinou nadeji zustava, ze cely tento cirkus se nakonec pri volbach obrati proti nim.

1 0
možnosti
DR

Demokraté ještě bohužel nepřišli s takovým kandidátem, který by mohl Trumpovi konkurovat, byť si o něm myslím svoje.

0 0
možnosti
JT

J59i78r28i 88T47i77c41h15y

12. 10. 2019 17:34

Soucasna situace politiky v USA by vyzadovala mnoho mista k rozboru. Co mne silne zarasi je, jak se v kratke dobe z USA, basty "kapitalismu", vyvinula levicacka spolecnost, kde Demokraticnti politikove hlasaji socialismus, legalizuji skodlive drogy, oteviraji brany k prilivu nezadoucich vetrelcu a podrazeji statni organizace. Ale nemylme se, jejich, fasisticka propaganda, opakovani a vytvareni lzi, je velmi ucinna. Bezny obcan, ktery se prilis nezajima o politiku, je jeji zaplavou ovlivnen A to se nedeje jen v USA, ale skoro na celem "Zapadu".

4 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo dovysvětlit, jak to, že Paroubek v době vysokého ekonomického růstu nevyhrál volby.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články