Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

A přitom by stačilo tak málo. Prostě koncentrovat narušitele hranic do táborů kde jedině budou moci požádat o azyl a tam čekat zda nějaká země projeví zájem.

Samozřejmě cesta zpět domů k budování své vlasti k obrazu svému volná;-)

4 0
možnosti
DR

Zasloužená karma. R^

3 0
možnosti
PK

No Italové to nemají s migranty asi nejjednodušší a tak se prostě snaží ....

1 2
možnosti
PN

Být tranzitním státem je finančně extrémně výhodné ať už se jedná o plyn, ropu nebo migranty. Být cílovým státem nelegální migrace nevzdělaných lidí z úplně odlišných a nekompatibilních kulturních okruhů je extrémně nevýhodné. Proto je poptávka Itálie a Řecka na přerozdělování logická a naše obrana rovněž. Co se týče takové Francie nebo Anglie tak tam je to totální pokrytectví. Oni se brání, ale řeči mají o humanitě stylem, my budeme hrozně humánní ale ty migranty šoupneme v rámci kvót k vám.

Už se mockrát mluvilo o tom, že kvóty jsou mrtvé a vždycky se vrátily. A tak to bude pokračovat až jednou ty kvóty projdou. Pak už cesta zpátky nepovede.

9 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas.

A k tomu zkrácení dotací:

Já jsem proti dotacím, Nelíbí se mi a byl bych raději, kdyby vůbec nebyly. Avšak rovněž tak tvrdím, že každý krok, který má být učiněn, musí být řádně odůvodněn a že to odůvodnění musí být odpovídat skutečnosti. Příměr: Rudolf Slánský byl gauner a zasloužil si svůj neslavný konec, ale to hovořím o morální stránce věci. Po právní stránce byl proces proti němu naprosto nezákonný, protože byl odsouzen za něco, co zcela evidentně nespáchal, což je jedna nezákonnost, a přiznání byla vynucena, což je druhá nezákonnost.

Po tomto příměru se vrátím k tématu dotace:

Ano, souhlasím s jejich zrušením, ale požaduji, aby to bylo odůvodněno tak, jak má být, tedy tím, že jsou nesprávné samy už se samotné podstaty. Nikoli tím, že odmítáme přijímat uprchlíky. Naše odmítání je správným krokem, protože problémy západoevropských států nelze vyřešit tím, že je rozšíříme i tam, kde dosud nejsou. Požár též řešíme hašením a nikoli zapálením sousedovy stodoly.

7 0
možnosti

Stále si tak říkám, jsou ti hlavní EU politici blbí nebo navedení nebo zkorumpovaní? Proč likvidují evropskou křesťanskou civilizací? Tak hluboko duševně klesli, nebo jsou v korupčním vleku mafiánských neziskovek? A proč je tupé stádo stále volí? Pokud sem přivedou ten půlmilion, jistě nebude poslední. Další desítky milionů čekají. Evropa jak ji známe do dvou tří generací skončí.

14 0
možnosti
SB

Neřekl bych blbí, navedení nebo zkorumpovaní.

Spíše bych řekl líní a zbabělí.

Problém migrace je střednědobého nebo dlouhodobého rázu. Rozhodně to není tak, že by v úterý bylo ještě všechno v pořádku a v pátek už bylo situace neprosto katastrofální. Ten problém narůstá postupně, ale oni jsou ve funkci jen dočasně a jejich funkce nejsou dědičné. Proto je pro ně pohodlnější ten problém zlehčovat a neřešit, než kdyby museli v úterý říci, že od středy to bude tak a tak. Problém v plné váze dopadne v budoucnu na jiné, ale píchnout do vosího hnízda by museli nikoli jiní, nýbrž oni, a nikoli v budoucnu, nýbrž už nyní.

Z hlediska řešení dlouhodobých problému byl výhodný feudalismus. Jak panovník, tak i jeho hlavní opera, tedy šlechta, věděli, že oni to mají na doživotí a navíc po nich to budou mít jejich potomci. Proto tam nebyla tak silná tendence odkládat řeše ní dlouhodobých problémů (to není jen otázka migrace, nýbrž i například reformy zdravotnictví nebo důchodové reformy). Jinak samozřejmě feudalismus měl jiné vady, ale po této stránce na něm něco bylo.

1 0
možnosti
Foto

Já bych jen opravil, že tvrdou protiimigrační politiku neprosadil Salvini, on v ní jenom pokračoval. Schválená byla v r. 2017, Salvini se stal ministrem v polovině r. 2018. Salvini taky prosazoval přerozdělování jako podmínku na zmírňení protiimigrační politiky. Čili nic se nezměnilo. ;-)

2 2
možnosti
SM

Pán Conte, čo tak začať akceptovať výlučne tých migrantov, ktorí volia legálne cesty?

3 0
možnosti
MT

Je potreba co nejrychleji těm, kdo prosazuji "nové/dočasné/automatické/trvalé přerozdělování migrantů zarazit az "někam". Rv

7 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články