Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasná karma. Jako vždy přehledné a přesvědčivé, žádné kňourání antibabiš.

0 0
možnosti

Konečně někdo kdo nepíše o Koněvovi. Výborný souhrn. R^

Ovšem obávám se, že téma migrace nejen že neskončilo ale bude pokračovat dál. Itálie opět otevře přístavy, do Řecka už plaváčci začínají proudit také a jelikož EU za celou tu dobu nevyřešila kromě cpaní peněz Erdoganovi vůbec nic, tak to začne znovu.

3 0
možnosti

Zapoměl jste na čtvrtý pilíř současné krize, který ale bude stále významnější - ekologické šílenství které začalo odstavením JE v německu, pokračuje kampaní proti spalovacím motorům a jednou vyústí v "zářné zítřky" s koňskými povozi a loučemi

3 0
možnosti

Na Brexitu vidím totální a pro mne nepochopitelné selhání celé britské společnosti. Rozklad mé oblíbené Británie mne vůbec netěší.Ale je také vidět síla a výhoda velkého trhu - EU, který se snaží oslabit z jedné strany Putin a z druhé Trump. EU je pořád dobrý projekt, jen je třeba zmírnit nacionalistickou malost a hloupost.

2 1
možnosti
Foto

Ale přijetí irské pojistky je v zájmu GB samotné, pokud si uvědomíme, že její odmítnutí by mohlo vést k probuzení irského terorismu, proti němuž je ten islámský toliko slabým čajíčkem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS