Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Správně to říkají, Vy byste ho nechal stát jako na hanbě? ;-D

0 1
možnosti
JP

Babiš se rozhodl přebudovat Čapí hnízdo, ale jako velká firma by na dotaci neměl nárok, tak převedl Čapí hnízdo v době anonymních akcií na své rodinné příslušníky a po vyčerpání dotace to vzal zpět pod Agrofert. Ve sněmovně kdysi přísahal na zdraví svých dětí, že neví, komu v době čerpání dotace Čapí hnízdo patřilo...Z primitivního podvodu se snad jen u nás může udělat mnohaletá "kauza" o 20 000 stranách, aby se to zamlžilo a nakonec ani nepustilo k soudu. Pane blogere a spol. je vaše právní vědomí schopné to pochopit? Nebo je to v pořádku - to by pak dokázala udělat každá velká firma a dotace pro malé a střední firmy by ztratily smysl. Jen připomínám, že naše vláda nejdříve vyjmula tuto dotaci z evropských dotací a peníze do Bruselu vrátila, potom Babiš dotaci v tichosti vrátil....

4 1
možnosti
JB

J41i71r98i 14B96o81r

3. 9. 2019 14:03

Babiš má pravdu je to spiknutí.Vždyť i ten úředník v Černošicích pracuje pro stavení firmu nějakého ODSáka. (To říkal včera v Tv);-D

1 0
možnosti
JS

Ironie je v tom, že ČSSD kausu Babiš vyvolala a je úplně jedno jak to skončí. Jisté je jen to, že na účast ve vládě může tato strana zapomenout. Buď bude vládnout Babiš bez ČSSD nebo ostatní strany bez ČSSD.

1 0
možnosti
JK

Kterou z těch mnoha kauz Babiš vyvolala ČSSD? Jak to provedli?

Nějak mi to uniklo.

Já jen doufám, že ČSSD na účast ve vládě nezapomene a příště se už nikam nepohrne.

1 0
možnosti
MK

Čím déle bude Babiš vzdorovat, tím větší vlna ho nakonec smete. Pana Bartoše moc nemusím, ale v této záležitosti s ním souhlasím. Který běžný občan si například může měnit ministry podle vývoje svých kauz?

5 3
možnosti
JK

Takhle zvenku to vypadá, jako když státní zástupce dostal z něčeho bobky a alibisticky přehodil rozhodnutí jinam.

Jinak opisování demagogie od Prchala hlásané Andrejem se mi zdá pro blog dost málo tvůrčí. Spiknutí, účelovka, co by bylo kdyby, oni jsou ještě horší, to jsou výmluvy puberťáka, když neví jak okecat to, co opravdu provedl. A vzhledem k tomu, že Andrej prokazatelně lže ve sněmovně i na kamery, tak souhlasit se směšnými argumenty, chce silný žaludek, nebo slabou mysl.

5 2
možnosti
VD

Narozdíl od Bartoše si myslím přesný opak - že kdyby Agrofert (stejně tak Čapí hnízdo popř. další) patřil někomu jinému než Babišovi, tak by po těch "kauzách" ani pes neštěkl. Ale politická objednávka je od počátku, kdy Babiš vstoupil do politiky (a pak si ještě dovolil "urvat" přes 30% hlasů) jednoznačná - zlikvidovat Babiše, a ideálně i celé ANO.

12 7
možnosti
RR

Přesně tak, ti co vás mínusovali jsou buď zaslepení demolepšoidi, nebo placení trollové.

1 1
možnosti
Foto

Doufám, že aspoň trochu inteligentním voličům Pirátů dochází, že se kardinálně spletli.

7 2
možnosti
PK

V západní evropě už to voliči pochopili a raději utekli k zeleným. Tady to bude ještě chvíli trvat. Je to takový trend, že u nás to přijde vždy trošku později.

1 0
možnosti
PK

Krásně jste to napsal a z mého úhlu pohledu máte zaslouženou karmu. Nehledě na to, že Pirátská prohlášení (a to nejen k této kauze) mi připadají neskutečně nezralá a často i dost hloupá.

A to buďme rádi, že se nevyjadřují elitní střelci jako Pikal nebo slavná Scherry F.

9 1
možnosti
Foto

Jímá mě děs z diletantství našich politiků. Sami zákonodárci neznají zákony a/nebo je nerespektují

5 0
možnosti

Přesně. Například takový Babiš.:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články