Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Vždycky to zatím vypadalo, že v roli koaličního partnera jsou největšími podrazáky lidovci, viz. Luxovy tiskovky po jednání vlády, ale jak je vidět, česani jsou jejich dobrými žáky.

0 0
možnosti
JL

Pane Bartoni, dekuji za uverejneni teto diskuze. Je, vedle objasneni mysleni obou politickych hvezd, take pohled na uplnou degeneraci politicke masinerie v CR. Nase obrovske usili z minulych par mesicu, bylo vyreseni problemu ministra kultury. Postaveni kultury na tak vysoke misto s moznosti rozpadu koalice, je proste unikatni. Zachranou byl zasah prezidenta, podrizeni premiera a cele vladni koalice jeho rozhodnuti. Uzasna ukazka nasi "prvotridni organizace" statu. A to v me mysli, prezident nasledoval presne nasi Ustavu. Tato "tradikomedie" nam vyplnila letni obdobi, ktere nazyvame "okurkova sezona".

Chci timto prispevkem poukazat na blizskou budoucnost v hospodarstvi nasi republiky. Ukazovatele hospodarske budoucnosti nejsou dobre. V EU a hlavne v Nemecku, vychazi predpoved az v minusu pro HDP. Hovorime o mesicich okolo vanoc. Zde se ukaze nase "kvalita" tech "kriklounu" ve vedeni statu. Premier zde bude must ukazat svoje schopnosti resit i negativa. Kazde zvyseni "deficitu" nam ukaze, jak se vlada na tento pokles pripravila. V takovem obdobi se tato letni diskuze bude jevit jako mluveni o h...e. Ach jo...!!!

0 0
možnosti
JP

Pravda či lež? Kdo ve sněmovně přísahal na zdraví svých dětí, že neví, komu v době čerpání dotace Čapí hnízdo patřilo?Pak se ukázalo, že ho převedl na své rodinné příslušníky a po vyčerpání dotace zase zpět... V normální zemi by byl Babiš dávno ve vězení, v horším případě ve vyšetřovací vazbě, aby nemohl ovlivňovat vyšetřování.

4 1
možnosti
JK

ČSSD je v kýblu, Babiš stejně vládne společně s SPD, prohlasují si vždy co chtějí a šéfem klubu SPD je Zeman. Zeman jim slíbil podíl na vládě a víc teplých fleků, jenže to si Babiš nepřeje, mělo by to neblahé dopady v EU a z poloviny zastavené dotace by se zasekly kompletně, auru schopného podnikatele pak ani Mára neudrží. Babiš doufá, že po volbách bude z SPD pidistrana (jako každá, kterou podporoval Zeman) a domluví se s Klausem ml. Tatík tohohle podrazáka sice jede ve stejných kšeftech jako Zeman (už z dob oposmlouvy), ale ani jeden z nich by nepohrdnul příležitostí toho druhého z kšeftu vykopnout, nebo aspoň oslabit. Na tohle sází Babiš a Hamáček je jen trapná figura a ČSSD jen kouřová clona pro nás i EU, prý "poslední hráz", to je srandovní metafora.

Jen na okraj, Babiš rozhovory nedává, jen ty perfektně připravené (když to náhodou udělal, vždy z toho měl průšvih), a zvláště ve vlastním médiu si s Prchalem dali na spontánnosti rozhodně moc zaležet.

1 2
možnosti
MK

ČSSD byla už delší dobu na sestupné trajektorii a vstupem do současné koalice si ani trochu nepomohla. Indicie z posledního období (např. eurovolby) naznačují, že nyní je již pod čárou ponoru. Záchrana už zřejmě není možná a tak se její vedení snaží na poslední chvíli urvat pro sebe co se dá. Je tu snad někdo, koho to překvapuje?

4 0
možnosti
MB

To celé popisované svědčí o jednom - Kam se za 30 let poděly pojmy morálka, slušnost a dodržování dohod / vlastního slova ? Roky zpětně napadne AB - MZ - Léčí si ego - Druhý říká, že je nevěrohodný. Mezinárodní rozsudky o agentství STB + Obžaloby institucí, nejsou důvodem k odstupování = Přepíší se Stanovy. Další je 7x soudem nachytán jako lhář, omluvy jsou zbytečné. Nakonec jeden zjistí, že potřebuje druhého a obejmou se. Příznivci - odpůrci se pak řadí - polemizují. Já pořád volám - K čemu je to dobré? K uspokojení vlastních zájmů určitě. Co příklad, co výchova - Jak vlastně vychovávat děti ? Jan Hus se upálí - Druhému nečiní problém názor změnit dopoledne i odpoledne ... ! Záhada ! Obdivují se oba ! ...

Občas zde zmiňuji toho legendárního, živno dědka. V pozůstalosti jsem našel mnoho papírů, ale razítko chybělo. Podal jsem dotaz, rodič pravil, že k čemu by dobré vůbec bylo ? Někdo, se na něčem dohodl - Podali si ruce - Do očí pohlédli a bylo "Orazítkováno" ! Vážně, s tím je již konec? Nebo je třeba razítko opět mít? Být ve Hnutím správném ? - Mít štempl hradní přízně ? ... :-)

1 1
možnosti
PK

Od starých dobrých časů bez razítek se společnost posunula k té dnešní "globální". Pekař už nepeče pro obec ale kombinát pro celou zemi. Není tedy "chyba" jen v lidech, zásadně se změnily podmínky a proto i lidské chování. Před 60 lety se ve vesnici prarodičů nezamykalo, dnes?

2 0
možnosti
DR

Čili jinými slovy, všichni jsou zlí a křišťálově čistá je pouze ČSSD. A ve vládě tudíž zůstat musíme, poněvadž by ji namísto nás mohli podporovat další zlí. Geniální "argumenty".

Slalomář Hamáček fakt opět nezklamal. ;-D

3 0
možnosti
JH

Úplně nejlepší byl ten Baišův? výrok, že ČSSD z vlády neodejde, Kam by šli?Kdo by jim potom nosil tašky?:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,73
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články