Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Parazité si navzájem posílají peníze co ukradli pomocí daní svým poddaným a ještě si u toho nadávají. Naštěstí se najde hodně hloupých poddaných co jim stále věří, že jsou tu pro jejich dobro.

0 0
možnosti
DR

On Macron se strašně rád plete do věcí, po kterých mu vůbec nic není. Od koho to asi odkoukal?

0 0
možnosti
JV

Místo plící planety to spíš zafunguje tak, že dým z požárů přistíní sluneční svit a dojde k mírnému ochlazení.

1 0
možnosti
JL

Evropa vnímá mediálně požáry v Amazonii jako zlo, ale jak vidno Brazíllie to tak nebere. V tropech se totiž rychle obnovuje, co shoří - a brazilská vláda chce lesy likvidovat ve prospěch zemědělců, těžařů atd. Je to pragmatický klausovský přístup, dobře to známe od nás. Je to jen ve velkém.

0 0
možnosti
MB

Je dobré kritizovat Brazílii - je to takové líbivé. Zapomene se i na hořící Sibiř - Podobně se dá přemýšlet - Nad atom mrakem, zda je z reaktoru, či nezdařilé střely. O potopených jaderných ponorkách raději nemluvě - Ony se časem probudí samy, zatím si cvičně vyzařují ...

Pojďme domů = Kůrovec - sucho a těžba dřeva ! Němci zase zbrojí a tak na Kůrovce vyslali už své vojsko! Sucho zvládneme hravě - Už se o tom začíná mluvit a i chatař má už dotovaný sud na děšťovku! Máme rekord ! = Dnes jsme největším vývozcem surového dříví na světě - V poměru k těženému objemu. Dlouhodobý trend - Neumíme, nechce se domácí dřevo zhodnotit zpracováním pokračuje! Jó Brazílie - Tam to dělají blbě ! ... :-)

2 0
možnosti
EH

Brazilec je možná sobecký, ale v mnohém má pravdu. On nemůže za to, že jsme si Evropu odlesnili za účelem zisku a válek. Britské lesy padly na stavbu válečné flotily. Teď je Evropa nutí zůstat do konce dnů zaostalou zemí, aby se udržely "zelené plíce".

Na druhou stranu (nejen) tam řádí nadnárodní společnosti, které využívají levnou pracovní sílu na produkci levného masa a oleje pro vyspělé státy.

Francie a Německo by neměly dávat peníze na sanaci požárů, ale na to, aby státy typu Brazílie mohly využívat západní výdobytky bez nutností likvidace přírody.

2 0
možnosti
JL

"Evropa je nutí zůstat zaostalou zemí" - to je tedy demagogie. Brazílie je dost velká a bohatá na to, aby v ničem zaostalá být nemusela. Naštěstí amazonské pralesy jsou i v horách a tam běloši zatím nepolezou, aby to vykáceli. Díky tomu se do budoucnosti kus pralesů zachová, a't kácej jak chtějí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články