Diskuse

Putin u Macrona

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Donald Trump přijal nabídku Emmanuela Macrona pozvat Rusko na summit G7 v roce 2020 ve Spojených státech, uvedla novinářka CNN Kylie Atwoodová na Twitteru a citovala vedoucí představitele americké administrativy

1 0
možnosti
SN

:-)........Dobře napsáno! R^R^R^

3 0
možnosti
PK

Tak především, nemám povýšenecký postoj ani aprioristické předsudky vůči Rusku, jaký mají někteří „blogeři - experti“ na něj a nepletu si současnou Ruskou federaci s bývalým SSSR , vyjma toho, že mi zůstali z povinné výuky RJ nějaká slovíčka nemám žádný vztah k němu,,,ale uvědomuji si velmi jasně, že my v ČSR jsme – velmi rychle – liberalizovali, deregulovali a privatizovali ekonomiku, což se v případě Ruska nestalo. Rozhodující část reforem byla v naší zemi provedena již v první polovině devadesátých let. Rusko – země mnohem větší a mnohem komplikovanější než Česká republika, s odlišným dědictvím a s mnohem delší dobou komunismu – toto neudělalo. Všechny nevyhnutelné transformační kroky a opatření byly provedeny pouze polovičatě....a tak mají co dohánět, ale ostatní země západu včetně pana Macrona ví a taky konají tak jak je vidno, protože ví že Rusko bude Evropa v budoucnu potřebovat....

4 0
možnosti

Putin "sportovec" už si přes ty botoxem napíchané tváře ani nevidí....:-)

0 0
možnosti
JK

Takže chápu správně, že když vám obsadím jeden pokoj v domě (bytě) tak mi budete muset udělat velké ústupky abych nezávazně slíbil, že vám neobsadím další? Co by jste byl ochoten velkého obětovat?

Maďarsko si zavařilo s Rosatomem a dostavbou jádra, Orbán musí být obzvlášť hodný na Rusko, aby z toho nebyl ještě větší průšvih, už takhle zaplatí o mnoho víc a skluz je cca 4 roky a to se ještě nekoplo do země, smlouva je jednostranná a Maďarsko je v pozici prosebníčka, aby se to skutečně postavilo. Už takhle v tom lítají miliardy EUR a Maďarsko bude splácet Rusku dluh 10 mld EUR plus úroky (není jasné kolik a jak) i když ještě nebude za co, nebude nic postaveno, to je dnes už jasné. Navíc nyní má Rusko obrovský problém s jadernými haváriemi, kde zahynuli i inženýři Rosatomu, prý lidské pochybení. Skutečně necháme tyhle "odborníky" stavět naše jádro? Miloš už má jasno.

Pokud ustoupíme Rusku budou válčit, oni si myslí, že i my jim patříme, to prohlašují veřejně. Opěvování Ruska a otevírání vrat pro jejich vstup, je pro mě vlastizrada, jinak se to ani nazvat nedá. Jedině sankce je drží na uzdě, v Rusku je bída materiální i morální, dokazují to sílící demonstrace a odpor proti Putinovi, lidé vědí o ohromném riziku, když jdou demonstrovat, ale už nemají fakticky co ztratit.

3 2
možnosti
MR

Pane Kučero, chápete článek velmi nesprávně - viz. asymetrická vs. symetrická reakce. Pokud jste v něm četl něco o dostavbě Temelína, tak se nejspíše jedná o halucinace, nic tam o ní není.

3 0
možnosti
DR

"snahy maďarského premiéra Orbána o „nadstandardní vztahy“ s Ruskem a Putinem osobně se vždy na ČT neobejdou bez jízlivých komentářů o maďarském „nadbíhání“ Rusku, v případě Macrona se jedná o „správnou věc“..."

To bude asi ta nestrannost a nejedná se zdaleka pouze o Orbána.

Co se týče především těch potravinářských výrobků, tak se ekonomové opravdu nemýlili. Rusko si dalo opravdu do pořádku své podniky a nyní už se tam západní potraviny budou prosazovat hodně ztěžka.

9 1
možnosti
PD

Dalo do pořádku? Dal byste si ruský sýr?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články