Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M48i59l54a52n 87K13e34s51l

6. 7. 2019 15:29

Mnoho povyku pro nic.U nás v Brně a zaručeně i jinde se říká:když nejde o život jde o .o...o. .Když jde o život je nutné konat neodkladně,když jde o to druhé není kam chvátat.V případě odvolání či neodvolání ministra Staňka rozhodně o život nejde.Proč tedy by měl prezident konat neodkladně?Záleží vůbec na tom,kdo na tomto veledůležitém ministerstvu sedí?Tam již sedělo všelijakých kašparů.Ti,kteří nedělali vůbec nic,byli nejlepší,protože nic nepokazili a nikoho o nic nepřipravili.Nevím proč již není jasné zda bylo v té galerii vše v cajku.V každé firmě,úřadě atd. by měli mít organizační řád,v kterém je jasně řečeno ,co má kdo dělat.Nebo tam bylo takové bonako,že nikdo ani neví,co může nebo nemůže.

4 0
možnosti
Foto

Hamáček je omega samec a takový lídr je hrobař toho, co vede.

2 0
možnosti
JR

J84a62n 42R63á16ž

6. 7. 2019 12:01

Hamáček ukazuje, že nemá talent dělat politiku, ale umí jen politikaření. A ani to nějak úspěšně.

Pražské zákulisní šachy režírované Pochem, ho dosadily do předsednické funkce a tak se musel revanšovat. Když mu to nevyšlo s Pochem, nasadil Petříčka. Výsledkem je, že ztratil podporu standardní voličské základny ČSSD, zejména na severu Čech a severovýchodní Moravě.

Šmarda hlasoval proti vstupu ČSSD do vlády a při volbě místopředsedy ČSSD dostal nejvíc hlasů. Tak ho Hamáček potřeboval zkrotit a nejlepší se mu jevilo, udělat z něj ministra, i když na funkci ministra kultury nemá ani vzdělání (má jen maturitu na gymnáziu), ani praxi v kultuře a věděl, že ho Zeman jmenovat nechce.

No a tím dostal ČSSD i sebe sama do velice nevýhodné pozice. Pražská ČSSD je mrtvá, takže o jejich podporu už se opřít nemůže, voličské preference klesají a odpor proti účasti ČSSD ve vládě roste jak mezi potenciálními voliči, tak i uvnitř strany. A ještě k tomu získal velkého nepřítele v osobě Zemana. Jediné jeho štěstí je, že celé vedení ČSSD je parta nýmandů, kteří ho ohrozit nemohou.

3 0
možnosti
Foto

Hamáček je hlavně zbrklý.

3 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas bez výhrad ! Zimola a Hašek odejiti, důvod se najde u každého, je to strana beztvará, rozplizlá, roztékající se vnitřními spory! Nemají šanci, pokud se něco radikálně nezmění a to současné vymaštěné vedení nepřipustí! R^R^R^!!

0 0
možnosti
MB

Čau Stanmdo ! Rozumně - Sociální demokraci je v celé Evropě za Zenitem. Příčin celá řada od zmizení dělnické třídy, po zákaz dělňasovi kouřit - po šichtě u piva. Otec na MD to evidentně nevytáhnul. Ten cyklus čeká i AB, který vyplul na vlně vzdoropoměrům. Ty se očekávaně stávají Normou - Vzdor se vytrácí a účelovost nastupuje. Do toho všeho ABSOLUTNĚ DEVASTAČNĚ syčí had škrtič! To je převaha - Blbosti a zlobě se bránit nedá. Já stále melu = Jak to pomůže poměrům u nás doma ? Čau Vlachovko - Lezu do maloburžoazního bazenu. Ráno již porobeno ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Autore, mně to někdy připadá jak v té pohádce "Jak dědeček měnil, až vyměnil". Každá partaj s pudem sebezáchovy ví (měla by vědět), že bez charismatické a silné osobnosti ve svém čele, která si dokáže zpacifikovat své spolustraníky, bude postupně odsouzena k bezvýznamnosti. Všechny dlouhodobě úspěšné strany fungují na vůdcovském principu.

Můžeme klidně nenávidět Zemana i Paroubka, ale oni oba věděli, co chtějí (nechtějí) jejich voliči a moc se nestarali o to, jestli jim ti ostatní tleskají či spílají, což samozřejmě platilo i v případě Klause či Kalouska.

Ti ostatní, ve snaze zavděčit se "všem", nezískali ani jediného voliče navíc. Sice jim občas zatleskali i ti, kteří je nikdy volit nebudou, ale volič chce "vlčáka s ostrými zuby" a ne "hodného naříkajícího strýčka" o kterém nikdo neví, jak se za jakých okolností zachová.

Nedokážu posoudit, zda si pan Hamáček vámi zmíněné "konstanty" neuvědomuje či zda jeho pozice v ČSSD není taková, aby o něčem ještě vůbec mohl samostatně rozhodnout a zcela vážně se obávám, že současné složení vedení této strany se již neshodne vůbec na ničem.

6 0
možnosti
Foto

Neskutečné verbální veletoče. :-)

2 1
možnosti
PK

Pan Hamáček je slušný člověk ale je slaboch a tak prostě poslechl nářek kultfronty a vypřáhl jednoho koně. Než mistra v kompromisů a usmiřování je lepší konec vlády a předčasné volby. Opozice se sjednotí a vyhraje a mainstream bude spokojený ,bo se vrátí časy minulé, to si přece národ přeje;-D;-D;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti
MB

Špatná analýza. Nesouhlas a nekarma. S tím souhlasit člověk, kterému na ČR vůbec nezáleží. Tady totiž bůbec není žádná konstanta, ale 0 ! Nula bez kompetencí a pravomocí. V jistém smyslu pak i lze 0 obdivovat, co si vše pro sebe vydobyla. I úžasné, že 0 = Je zápornou hodnotou! Tady nejde o trefování se do Zemana - Tady jde o prostou odpověď na otázku = Jak jeho rejdy napomohou rozkvětu Republiky České? A teď babo raď !! Já pak docházím k onomu výsledku = Záporná 0 ... :-)

2 3
možnosti
ZD

Dobrá analýza. Souhlas a karma. Napadá mne jedna myšlenka, která myslím charakterizuje současné vedení ČSSD : Nemůže unésti ani svých hříchů ani léků proti nim.

6 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články