Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I na nárokové dotace je potřeba podat žádost každý rok a to i na programy které jsou pětileté .

0 0
možnosti

Po předsednictví Špidly ČSSD už nikdy volit nebudu. Je mi ale upřímně líto pana Hamáčka, který musí hájit názory těch členů ČSSD, kteří ji přivedli do hrobu a neuvědomují si, že jejich zásluhou jako parlamentní strana ČSSD skončila.

3 0
možnosti

jen k problematice dotací Agrofertu. Jsou dotace nárokové, v těch problém asi nebude pokud se plní požadavky péče o půdu a rostlinstvo. Ale dotace tzv nenárokové investiční (např. všeobecně známé Čapí hnízdo a i další na nákup a instalaci nových technologických zařízení) o ty by neměl žádat, protože je v pozici kdy může ovlivnit výběr "vhodného" projektu pro dotaci.

1 0
možnosti

Personální krize je dost korektní definice. To současné vedení je soubor naprostých diletantů a navíc bez sebevědomí. Zahnali sami sebe do kouta a Zeman si je vychutná.

3 0
možnosti

Já bych je za diletanty nepovažoval. Politici jsou obecně (všeho)schopní lidé. Za tím vším divadlem, které se navenek zdá jako diletantismus, se odehrává daleko tragičtější divadlo tance na horní palubě Titaniku. Boj o moc mezi frakcemi, kdo je politika jen kladivem jedněch na druhé. Zájmy republiky, zájem tradičních voličů, slušnost apod. jim leží tak patnáct centimetrů pod opaskem.

1 0
možnosti

Někde jsem četl, že by bylo zajímavý, kdyby Babiš vyzval sněmovnu aby se rozpustila. Sranda by to opravdu udělal.

3 0
možnosti

ČSSD se vmanévrovala do situace z které už snad ani není slušné východisko. Zasloužila by mimořádné volby:-)

7 0
možnosti

:-).............Souhlas bez výhrad! Tak to je!R^R^R^!!

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS