Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemýšlim, jestli je horší bláto nebo louže.....;-)

3 0
možnosti

Tak jestli Babiš opravdu podpořil tu důchodkyni a bábu Merkelovou, tak to je fakt gól. V tomto EU spolku už je fakt možné všechno. ;-D

4 1
možnosti
Foto

To si opravdu myslíte,že EU zajímá co si myslí nějaký Babiš?

4 1
možnosti

J39a69n 73P38a35l97l87a57s

13. 6. 2019 0:01

Nikolivěk, to by zavánělo demokracií.

2 0
možnosti
Foto

Ježíši marijá8-o8-o8-o ještě toho trochu! Že už by si pan Babiš definitivně řekl - po mě potopa...?!

2 0
možnosti

To máte tak - Jste ekonomický énius a bankám na úvěrech dlužíte 35.5 miliard Kč. Jde vám to dobře, důvěra zde je = pokud premiérujete. Zrychlíte tempo a za poslední 2 roky ještě přitnete 5 mld. Kč. Úroky máte výhodné, na dotaz kdy zavedete pro Silné Čeko - Sektorovu daň - Odpovíte - Nikdy, nikdy ... !

Ocitnete se v potížích a penězovod se přeruší! To je nemyslitelné, věřitel - se poplaší ! Zrada na ČR! Prachy dokonce máte vracet! - Odpovíte - Nikdy, nikdy ... !

V Německu máte spoustu byznysu. Taky už tu fungující linku na chleba - Požádáte o Dotaci tedy rovněž v ČR, to je logické, že ano. Nejvíce máte vypůjčeno od IKB Deutsche Industrie Bank – v součtu přes 6 miliard ... !!

Jste zastáncem V4 - Pak navhnete Štefloviče! Uvědomíte si, že jste v pasti a řítíte se do propasti! Ta Frau Merkel, bude přece jenom lepší! Jsem rád že AB není ve střetu zájmu a není vydiratelný! Taky nikdy nepil, nekouřil a žáby nenafukoval ... :-)

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS