Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, neodvolatenost může mít jednotku 1 Benda.. Jediná podmínka je pobyt v Praze.

6 0
možnosti

Pokud se lidé v hojném počtu a po celé zemi rozhodnou vyjít do ulic a protestovat, je povinností veřejnoprávní televize na to reagovat. Jenže, kdo přijde diskutovat, Babiš má od posledního megapropadáku u Moravce od Máry zakázané diskuse a povolen má pouze pultík po precizní přípravě, Faltýnek od posledního průšvihu s Kapsch žije na pólu, nebo umřel, nikdo neví, Benešová už dostala taky roubík, protože co její vyjádření, to další tisíce lidí v ulicích, ostatní anonáci o celém dění nemají ani párů, jejich vůdce je informovat nehodlá a nikdo z nich nemá odvahu i jen naznačit otázku.

Nepřijdou ani česani, kteří protestují proti vlastní vládě, kterou za žádnou cenu neshodí i kdyby se vládlo z basy. Zbývá komunista odsuzující vlastní vynález, totiž protest a stávku a blahořečící veklofabrikanta a megakulaka v jednom, no to je guláš co. No a také zástupce opoziční pravice, která samo sebou přileje olej do ohně. No jo ono tvořit reportáže a vést diskuse ve veřejnoprávním médiu, které se snaží nestranit, je opravdová řehole, zvláště s naším politickým materiálem.

5 1
možnosti

Nelžete, zpráva o demonstracích ve 23. minutě!

0 0
možnosti

:-).....Díval jsem se na to také. Nejvíc mě baví JUDr. Benda,

doktor práv za dva víkendy ze z Plzně. R^R^R^

5 0
možnosti

To máte ověřené, nebo jste si zase jen tak trochu zalhal?

Pana Bendu zrovna nemusím, ale že by za dva víkendy získal doktorát? 8-o

3 2
možnosti

J43a25n 77H65y32n21e88k

14. 5. 2019 9:14

Oba bloky a to jak k soudnictví, tak i ke kultuře, byla docela smutná zábava. Perly pana Bendy či rozumování pana Grospiče, to byla předehra proti tomu co předvedla paní Třešíková. No nějak nám ty elity upadají a upadají a upadají.........

13 0
možnosti
Foto

T5eštíkovou jsem vypnula v okamžiku, kdy žačala blábolit, ž tom, že snad v kultuře by mělo mít rozvázání pracovního poměru větší kulturní úroveň.

Jaký je její názor na rozkrádání (tunelování) v kultuře nesdělila.

2 0
možnosti

Na první pohled tenhle přepjatý aktivismus, včetně demonstrací vlamujících se do otevřených dveří působí komicky. Jen doufejme, že se to nevyvine v něco horšího:-)

9 2
možnosti

Každý by se měl držet svého kopyta a o paní Třeštíkové to platí dvojnásob. Sama se zesměšnila před celým národem svými hláškami. Neměl jsem slov

14 0
možnosti

Neměl byste tak napadat vysoce kvalifikovanou odbornici s praktikými zkušenostmi jako ministryně kultury. Vždyť tu funkci vykonávala celé dva týdny, takže může z vlastní zkušenosti výkon jiného ministra. :-)

3 0
možnosti

Také jsem na to civěl. Připadalo mně ale, že Železný se alespoň občas snažil o trochu objektivní přístup. U politiků chápu, že musí pět svoji obehranou písničku, ale ta Třeštíková, to bylo zoufalství. Sama říká, že o pozadí odvolání neví nic, ale určitě to bylo špatně. A ještě k tomu před velikonocemi. :)

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS