Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně to už připadá, že kdokoliv zkritizuje cokoliv na premiérovi nebo vládě, třeba i špatnou barvu kravaty, tak je podle Vás zpolitizovaný, nectí výsledky voleb a navrch je i zmanipulovaný.

6 0
možnosti
LC

Ale pane Flaško, tady přece nejde o zákaz kritizování vlády. Vždyť se podívejte, co se poslední dobou děje. Soudci chtějí rozhodovat o tom, kdo bude ministr spravedlnosti, umělci o tom kdo bude ministr kultury (a účetnictví NG mají v malíku), BIS radí co a jak učit v dějepise a NKÚ vydá vyloženě politický projev (jinak se to nedá nazvat) jak od Jakeše.

0 1
možnosti
VH

Auditoři by neměli kecat do toho, jak podnik hospodaří. Za hospodaření podniku je zodpovědné představenstvo (příp. jednatelé) a do jejich ekonomické politiky ať auditor nekecá. Ať hezky napíše, že vše probíhá řádně, podle přání vedení, sebere odměnu a tiše zmizí.

Tak alespoň chápu Váš názor na audit, který provádí auditor státu, zvaný NKÚ.

5 0
možnosti
SN

:-).......Samozřejmě souhlas! Větší část jsem poslouchal, každý chytrý jak rádio. Nejvíc mě bavil Kalousek, který udělal zásek 670 mlrd. a dneska dává hraběcí rady, ministryni financí. Kdyby měl v sobě trochu studu, tak by chodil kanálama.

Nakonec jsem slyšel podstatnou část paní Šilerové, pěkně jim ty jejich blafy osolila!

Kritika od opozice za každou cenu, veřejnost to sleduje minimálně, a některým se líbí, jak je tato vláda neschopná. Zřejmě proto jí volí 33 % tupounů, jak se vyjádřil jeden vážený bloger! R^R^R^

2 6
možnosti
VH

Trvám na svém tvrzení, že srovnávat schodky z doby mimořádné krize, se schodky v době zcela mimořádné konjunktury, může jen ekonomický blbec, nebo politický darebák.

12 1
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články