Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Mueller současně konstatoval, že Rusko aktivně ovlivňovalo předvolební kampaň - pak tu jsou otázky - dělalo to bez vědomí Trumpa? Dělali to Rusové z plezíru, nebo za to něco očekávali - očekávají? Co schůzky jeho zetě s ruskou stranou? Pokec o ničem u samovaru? Ta zpráva (kterou jsem nečetl) je jak ta slečna - přijela nepřijela, oblečená neoblečená. Odpovědnost Muellera zejména za vnitrostátní dopad jeho zprávy byla (je) drtivá. Musel si toho při formulacích být vědom.

0 0
možnosti
JR

J87a76n 52R46á33ž

26. 3. 2019 12:35

Připomenu zadání, které Muellerova komise dostala.

1) Hledat důkazy o ruském ovlivnění prezidentských voleb ve prospěch Trumpa

2) Hledat důkazy o trumpově souhlasu nebo vědomosti ruského vměšování do voleb

3) Hledat důkazy o napojení trumpova týmu na ruské zpravodajské služby

Výsledek, který je ve zprávě zcela pregnantně vyslovený je, že žádné důkazy se nenašly. Vše ostatní jsou jen kecy, které právě s ohledem na veřejné mínění a zcela zřejmou protitrumpovskou zaujatost Muellera, musely ve zprávě být.

Dávat Muellerově zprávě jiný význam má stejnou relevanci jako konspirační teorie, že za zřícením "dvočat" stála CIA nebo Ufoni.

0 0
možnosti
JT

J58i33r72i 31T48i90c62h96y

25. 3. 2019 15:54

Divim se, ze prezident Trumpo prohlasil, ze Mulleruv report prinesl jasne ocisteni, cimz jaksi ospravedlnil to nesmyslne vysetrovani. Mel prohlasit, ze zadne spiknuti s Rusy nebylo, vysetrovani bylo uplne zbytecen a promarnilo spousty penez, takze vysledky reportu jsou zcela bezvyznamne, at uz tak, ci onak. Nyni zavili "demokrate" dale krici o "obstuction of justice" a vyzaduji dalsi vysetrovani - do nekonecna. Je na case prosetrit zlociny Clintonu a bezpravnou cinnost mnohych agentu FBI.

4 0
možnosti
JL

Pane Tichy to prijde. Ten tlak na vysetreni "te druhe strany" se stale zvysuje. Novy ministr spravedlnost (attorney general) jiste nenech nic nevyreseneho. To je jeho povinnost a napln prace. On je podle presneho prelozeni, "nejvyssi prokurator USA". Podle toho je i jeho pravomoc!!!!

0 0
možnosti
JR

J35a21n 74R88á76ž

25. 3. 2019 15:19

Jeden z mistrovských tahů Putina bylo zajistit jmenování agenta Kremlu Muellera do čela komise, která měla vyšetřit aktivní zasahování Moskvy do prezidentský voleb v USA.

Všichni američtí liberálové ví, že Trump by se bez aktivní pomoci Ruska a dezinformační kampaně vedené osobně Putinem proti Clintonové, nikdy prezidentem nestal a ani deset vyšetřovacích komisí, které to popřou, na tom nic nezmění.;-D

4 0
možnosti
JL

Jsem presvedcen o vasi pravde, pane Razi. Svet nemuze pracovat podle Trumpa. To je proti vsem svetovym zakonum proletarskeho mysleni. Ten nas vede k prosperite jedince oproti silne ruce elitniho levicoveho vedeni.

To je hruza kam jsme to dospely. Zitra bude konec sveta.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články