Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pane Brtoň, vy jste přesně ten tip lidí kteří umějí jen rozeštvávat. Né Zeman ale vy a vám podobní rozeštvávají lidi. Dobře víte že americký soud potrestal, jak vy píšete "dobrovolnice" za to že vstopily tam kde je zákaz vstupu, ale napíšete jak chtěly pomáhat a za to je americký soud potrestal. Vstupte bez dovolení do zakázaného prostoru, třeba i u nás, co si myslíte, že vám poděkují? Pod článkem kde je napsaná karma by měla být i antikarma. Vám za oblbování lidí bych jí dala s radostí.

0 2
možnosti
Foto

Konkrétně v čem v tomto článku rozeštval?

2 0
možnosti
DP

S podobnym problemem se potyka vetsina zemi z Euroatlanticke zony. Vidime to i u nas. Uz i levicova vlada (tady na rozdil od CR, cim vic na levici, tim vic podpora neregulovane imigrace, v dobe nejvetsi krize v roce 2015 na budove ustredniho vyboru KS Svedska vyvesili plakat - vsichni imigranti budte vitani) vidi, ze nekontrolovana imigrace zpusobuje velke problemy, ale chodi okolo toho jako Filip kolem horke kase. V teto zemi se spojuje tradicni snaha lidi pomoct jinym v nouzi a velka naivita.

10 1
možnosti
JK

Ano, Švédsko je v havarijním stavu

1 0
možnosti
JB

Fake NEWS. Nebyly potrestány za pomoc migrantům, ale za nepovolený vstup na chráněné uzemí.

5 2
možnosti
Foto

Byly potrestány za to,že tam nechaly odpad(konzervy a vodu pro uprchlíky):-/

3 1
možnosti
JT

J78i46r19i 59T21i98c80h41y

4. 3. 2019 16:42

Tato zprava mi usla, ale je to odsouzeni za vkroceni do zakazane oblasti, ne za napomahani k ilegalnimu prekroceni hranic. V USA, ve mestech jako San Francisko, odmitaji federalni zakon o odsunuti nelegalnich migrantu, na vzdory a otevrene vyhlasuji, ze je budou schovavat.

1 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

4 1
možnosti
Foto

Na světě se v každé době vyskytnou jedinci posedlí posláním zachraňovat svět. Bohužel ho svou "bohulibou" činností většinou ničí.

29 0
možnosti
SB

Nádherný a naprosto výstižná slova o posedlosti lidí zachraňovat svět.

10 0
možnosti
SN

:-)...........Bezvýhradný souhlas! R^R^R^

11 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,37
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články