Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Zřejmě se ti tzv. pravičáci ODS (najmě jistý Fiala) báli práce.

1 0
možnosti
RM

Tak především komunisti díky Havlovi nikdy moc neztratili, dnes ji pořád mají jen proto, že je v parlamentu mnoho zbytečných stran.

10 2
možnosti
RP

Komunisté se o sametu s Havlem v podstatě dohodlí, i když to byla zřejmě nepsaná dohoda.. Za to, že umožnili pokojný průběh převratu, že uzemnili komunistické radikály se zbraněmi, třeba ty v Lidových milicích ochotné střílet do lidí , dostali od havlovců plošnou beztrestnost. Havel pak za toto získal mezinárodní a celosvětové uznání.

Otázka je, jak moc ten svět věděl a chtěl vědět, že tio byla dohoda s umírněnou částí komunistů, kteří sami pustili moc z rukou, když viděli, že ekonomika státu začíná mířit dolů. A když viděli, že se vyskytl někdo v opozici, kdo jim zaručí, že je nebudou střílet, soudit nebo vyhánět do emigrace. Jak je obvyklé u většiny převratů.

3 0
možnosti
VR

Tedy autore, vy musíte tu ODS šíleně nenávidět, když jim vyčítáte i to, že se zachovali čestně a dodrželi to, co říkali před volbami!

A mimochodem, ODS neodmítla apriori jednání o koalici s ANO, jim pouze vadilo to, že vládě bude předsedat trestně stíhaný člověk! Pokud by AB byl schopen potlačit svoji touhu po moci a netrval na tom, že musí být předsedou vlády, tak ta koalice s ODS byla a on mohl pohodlně v zákulisí tahat za provázky! Je zajímavé, že Babišovi nic nevyčítáte! Asi vám chutnají koblihy zadarmo, že?

21 11
možnosti
Foto

Ty koblihy má asi nacpané v uších a marmeládou má zapatlané oči, takže nevidí, neslyší.....;-)

7 15
možnosti
JB

J45i13ř26í 67B43a83x85a

23. 2. 2019 17:09

No a co? Lepší komunisti (oni to vlastně žádní komunisti nejsou, jen prospěcháři, než TOP, STAN a KDU-ČSL A ČSSD, která vždy zradila dělnickou třídu, vám nevadí?

Ani Babiš není ideál. Ale znáte někoho lepšího? Tisíckrát lepší Babiš než ti ohmataní, umaštění "politici z povolání" jací tam byli (a někteří ještě bohužel zbyli) od plyšového puče 1989.

6 10
možnosti
JB

J29i88ř88í 11B17a20x21a

23. 2. 2019 17:32

A tak koho lepšího znáte Kubišto? Nesázejte mínusy a poraďte. To je už horší, něco vymyslet, že?

1 4
možnosti
IJ

Obávám se, že se nám velmi změnil pohled na věc. U Grosse vadily 3 mil. u Bureše nevadí 50 a více. Ministr nesmí být bývalý STBák, předseda vlády ano. Sorry jako

15 4
možnosti
JB

J53i38ř13í 74B15a93x34a

23. 2. 2019 17:34

Mně nevadí cizí miliony, pokud k nim přišel poctivě, mně vadí hlupáci a vyžírky. A to byl Gross a spol. vrchovatě.

10 5
možnosti
RP

Správný rozbor. Karma.

Ods je v současné době přijatelná do vlády ( po budoucích volbách) pouze za předpokladu, že staří papaláši. jako je Stanjura nebo dnes už i Fiala, kteří se na politickém vzestupu komunistů podepsali, skončí a jejich posty obsadí noví politicky čistí neprolhaní pravicoví lídři.

10 18
možnosti
RC
AZ

Přestaňte svádět vinu na ODS. Babiš mohl sestavit koalici i bez ODS a KSČM. Rv

17 5
možnosti
DR

Máte pravdu. Úplně stejnou má i KDU-ČSL,Piráti,STAN či TOP09. Ovšem nejvíc, jak je vidět, stále fňukají oni a navíc jako jediní ze všech zmíněných mohli sestavit většinovou koalici pouze dvoučlennou, čili prosadit víc ze svého programu.

8 7
možnosti
MV

Někdo prostě zásady má, jiny ne. Podle mě je poctivé se zásad držet.

13 1
možnosti
JB

To je fakt, zamlada jsem měl zásadu, chci hlavně mlíko a toho jsem se držel.

1 1
možnosti
Foto

ODS odmítla jednat s Babišem, ale ne s hnutím ANO, pouze Babišova touha po moci nás přivedla tam, kde jsme nyní, komunisti si kladou podmínky a začínají vydírat

22 5
možnosti
MV

Tak to bylo. Ale někomu se prostě hodí napsat, že ODS s ANO jednat nechtěla. Jde o jednu z řady "anolží"

8 4
možnosti
BJ

Je zajímavé, jak všechny ty, jak si říkají demokratické strany, které brojily proti Babišovi, jak nám dělá ostudu tím, že je trestně stíhaný, nyní nekřičí, neprotestují proti jeho návštěvě u Trumpa, že by to teď nevadilo?

2 8
možnosti
MV

Má snad babisova návštěva u Trumpa vliv na sestavování vlády????

5 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články