Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J23a78n 69Z91í21m16a

27. 2. 2019 17:28

To je ta hloupost fungování USA. Můžou zrušit občanství jen na základě podezření. Například Německo, Švýcarsko nebo Norsko ho nezruší ani na základě rozsudků o válečných zločinech. Být Američanem je vlastně docela problém.......

0 0
možnosti
Foto

Ať se vrátěj do zemí svého původu, fešandy.

1 0
možnosti
PT

P66e54t84r 58T64o43m16e29k

22. 2. 2019 11:36

Ať ji přijmou a odsoudí na doživotí.

0 0
možnosti
Foto

to je pro země EU ekonomická zátěž

3 0
možnosti
Foto

Takže když spálím (ztratím) svůj pas (v cizině), tak přestávám být občanem českého státu? I když budu mít občanku, rodný list a v USA číslo nemocenského pojištění?

Ne stát je povinen umožnit svým občanům návrat do vlasti. Už proto, že různé naší (sovětští) disidenti byli rovněž zbavování občanství, což bylo rozhořčeně odsuzováno a rovněž mělo být v rozporu s Chartou OSN a úmluvami o lidských právech.

0 2
možnosti
Foto

Ale pokiaľ ste prijali ideológiu, ktorá bojuje proti základným hodnotám štátu, do ktorého sa chcete vrátiť, je bezpečné pre tú krajinu pustiť vás späť?

11 0
možnosti
DR

Proč čekala Muthanová tak dlouho? Myslím že to vysvětlení bude úplně prosté. Celá ta obklíčená hajinská kapsa, na které Daesh nyní přežíval, byla téměř rok a půl bez jakéhokoli zájmu SDF, jinými slovy kromě občasného koaličního bombardování samotného Hajinu nebo Ash Shafah se tam v podstatě nedělo vůbec nic, byť oficiálně se na nás samozřejmě v médiích chrlili zprávy o "neutuchajícím" americkém boji s IS. Ofenzíva proti tomuto kotli byla zahájena až loni v září, postupovala díky této časové proluce, kterou IS samozřejmě náležitě využil, velmi pomalu a až teprve nyní, kdy došlo na Baghuz Fawqani, poslední opěrný bod, si konečně uvědomila že se ucho utrhlo a vojenská porážka je neodvratná. Takových možná bude ještě i víc poněvadž v současné době probíhá transport civilistů i jejich rodinných příslušníků z této poslední vesnice.

8 0
možnosti
Foto

Keď bude islamský štát porazený, tieto oddané džihádistky môžu preniesť boj na územie nepriateľa (do svojich pôvodných krajín).

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články