Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J52i96r44i 33T52i78c32h43y

21. 2. 2019 16:59

Pres to "snizeni" je ten pocet neprijatelny. Ochrana hranic neexistuje, pomahaci nelegalnich vetrelcu nejsou trestani.

5 0
možnosti

Když EU není schopna, tak bych už začal obehnávat dráty republiku, jak za komunistů, bo ten pohyb mas teprve započne, toto byla jen drobná předehra...R^!

1 0
možnosti

Frontex=Pobrezni a pohranicni STRAZ. To je zjevny oxymoron. Oni nic nehlidaji, pouze monitoruji a davaji dohromady cisla a statistiky a jeste k tomu naprosto nepravdive a zkreslene. Kolik to stoji? A proc tam tedy vubec jsou.

11 0
možnosti

Tak si to aj ja pamätám. O Frontexe oficiálne písali, že jeho úlohou je monitorovať migráciu do EÚ.

0 0
možnosti

J97a90n 49B37u17r13d17a

21. 2. 2019 11:15

Za omezením Balkánské trasy stála především dohoda mezi EU a Tureckem, ne Maďarsko.

2 8
možnosti

Tak to rozhodně ne. Klíčovým krokem zde bylo především rozhodnutí Makedonie zablokovat hranici s Řeckem, protože už se nemohli dívat na to, jak přes jejich území proudí nezadržitelně stovky tisící ilegálů. A to byl výsledek toho, že státy na sever - tedy především Rakousko a Slovinsko začaly mluvit o uzavření hranic, což vyvolalo řetězovou reakci dalších států - Srbsko, Chorvatsko, Bosna, protože nikdo z nich nechtěl riskovat, že migranti uvíznou na jejich území. A černý Petr zůstal v ruce Makedonii, protože ta byla první na ráně, takže také musela jako první skutečně jednat. Dohoda EU (resp. spíše samotné Merkelové) s Tureckem byl jen takový doplněk. Turci to sice trochu zarazili, ale chtěli za to výměnu - za každého převzatého migranta zpět vezme EU jiného, takže si zpět brali ještě relativně kvalitní lidi a do EU posílali "odpad", dále za to dostali spoustu peněz, a EU se také z toho pohledu stala vydíratelnou. Evropa si musí své hranice umět ochránit sama a ne platit výpalné okolním zemím. To byl začátek konce i starého Říma.

9 0
možnosti

A kolik bylo Frontexem nezaznamenaných přechodů...? O tom raději nikdo nemluví. Ať jdou k šípku.

11 0
možnosti

Přesně. Zbytečná organizace. Rv

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS