Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tihle soc. dem svazáci, tolik svou naivitou a babráctvím připomínající Piráty, jsou fakt úžasní.Uvnitř ČSSD možná povýší, ale na druhé straně patrně kopou socialistům hrobeček.Tedy, ne že by mi to zase až tolik vadilo:-)

4 1
možnosti

Tak jste si zase ulevil a onálepkoval některé jako svazáky. Jste ukojen?

PS: nejsem příznivec ČSSD ani jejich volič.

3 3
možnosti

Nalejme si čistého vína. Pokud budu D. Trump, asi ČR zaregistruji. Zeptám se, jak to tam vlastně chodí. Dozvím se, že zemi vede 2x meuzinárodně soudem uznaný agent STB a prezidenta dělá podivín. Přestože je ve Svazku = Dělá, že v něm není. Navíc zjistím, že poražení Komunisté očekávaně nevycházejí za tmy a ve dne se ostudou ani nepohybují kanály! Už zase mají nějaký Únor - tedy kafrají do Vlády a Zahraniční politiky,. Sice, je tam rozumný Ministr zahraničí Petříček - zase se neví, jak dlouho vydrží. Agent Falmer - vydírá agenta Bureše. Logicky se zeptám - Co to je? Ta Revoluce 1989 již tam byla - nebo tepve bude ? ... :-)

2 0
možnosti

Tenhle patolízal už toho za tu krátkou dobu co je ve funkci, nakecal před různými cestami tolik že by to vyšlo na román.

5 6
možnosti

Pan Havbánek má svazáky, vy zase patolízala, domluvte se, máte přeci stejnou genetickou výbavu a v jednotě je síla!

5 0
možnosti
Foto

Tak KSČM skutečně o zahraniční politice naší vlasti nerozhodují,ani o obsazení vlády.Pokud někdo někoho vydírá tak je to právě KSČM,která ví,že Babiš se chce udržet u moci za každou cenu.Pokud jde o ČSSD,tak jedinou možnost přežítí jsou nové tváře a ne profláknutí "zachránci" Hašek a spol....

6 0
možnosti

Předpokládám, že základní počty jste zatím ještě úplně nezapomněl. Můžete mi prozradit jak se dá sestavit vláda bez ANO?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články