Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po tech dvou poslednich by tam udelal lepsi slubu i ten vratny Hlustvisihak.;-D

2 0
možnosti
Foto

To je zase úlet. Kdybyste si přečetl ten rozhovor z Deníku N a nerecykloval již recyklované, tak víte, že se nejednalo o jednu schůzku nebo nějaký ojedinělý exces. Z recyklátu asi těžko pochopíte, co je jádrem rozhovoru, ale v takovém případě je hodně troufalé činit tak absurdní závěry, co píšete.

7 0
možnosti

Pane Šebesto,

na vaši propagaci deníku neskočím a jeho předplatitelem se nestanu, takže si ani ten článek nepřečtu:

"Tento článek je exkluzivní obsah pro předplatitele"

0 0
možnosti

Velmi se mi líbí zdůrazňování, jak se musí soudní moc bránit. Proč se nesnáší kritika na pana Baxu, že se nebránil a neodmítl rozhovor o jehož obsahu nevěděl ?

4 3
možnosti
Foto

Protože relevantní lidé ten rozhovor četli celý, a tak se nemusejí domýšlet kdejakou nesmyslnou ptákovinu.

6 0
možnosti

Máte pravdu. Takhle se dělá politika, tak se oblbují masy. Ne na ulici ne křikem, ale pozvolna salámovou metodou. Také mne zarazilo, že tam jde s úmyslem to celé patřičně zveřejnit. Komentáře kolikrát president co opakoval a jak se tvářil jsou velmi návodné. Neuslyšíme ještě nakonec i nějakou nahrávku ???

5 2
možnosti

Btw. nejsou snad Zemanova včerejší slova ("Doporučení není ovlivnění, doporučení je vyjádření názoru...") potvrzením Baxova vyjádření? To teď budeme jakoukoli kritiku nebo vyjádření "zklamání" od respektované osobnosti směrem k Hradu brát jako přípravu na prezidentskou kandidaturu? Fajt chystá žalobu na Zemana, že lže o jeho profesorském řízení. Je to příprava na kandidaturu?

7 0
možnosti

"Z výše uvedeného se mi jeví jako velmi pravděpodobné..." -- Opravdu vám to přijde pravděpodobnější než prostá skutečnost, že dr. Baxovi jde především o nezávislost justice a prostě ho tohle jednání "žere" (a že v současné pozici už jen řadového soudce cítí volnější ruce pro podobná vyjádření)?

Btw., četl jste vůbec celý ten rozhovor....?

6 0
možnosti

Výše zmiňuji divný postup. Jeho "žere" jednání jehož se ochotně účastní ? Proč stejně jako pan Zeman pozvání na neveřejný rozhovor neodmítl. Tam začíná obrana - nebo jeho vyjádření není obrana ale chladný kalkul.

2 2
možnosti

Pan Baxa ovšem sdělil, jaký důvod pozvání uváděla kancelář prezidenta: diskuzi o personáliích po vypršení Baxova mandátu. Tedy téma obvyklé, takto diskutoval například i s předsedou ÚS.

Máte pravdu, že při pozvání k prezidentovi lze očekávat ledasco. Určitě ne ctění ústavy (například o nezávislosti soudců a zákazu dávat jim pokyny). - Ovšem v tom případě by vlastně nikdo nesměl pozvání pana Zemana přijmout v obavě, že údaje na pozvánce jsou jen kouřovou clonou.

Co musím na Vašem blogu ocenit: Jak krásně jste vinu za Zemanovy charakterové vody přehrál na pana Baxu, resp. obecně na ty, kteří se s ním setkají.

13 0
možnosti

Moc rád bych věděl, jak múže předseda ovlivňovat soudce (viz jasné vysvětlení JUDr Novosada ve včerejší večerní CT24), vy zřejmě ty cesty máte prostudované.

1 0
možnosti

Předseda Nejvyššího správního soudu jasně mluví o snahách ovlivňování rozhodování soudů prezidentem republiky.

Co už víc je selhávání právního státu, než nereaktivita státních orgánů na tyto aktivity "prezidenta", který už bez toho pracuje jen pro cizí státní mocnosti a mafie s nimi obchodně spřízněné.

To, že je prezidentská figurka v tuto chvíli chráněna mafiánskou a komunistickou většinou parlamentu a nepůjde ji soudit a zavřít, nesmí být omluvou pro pasivitu všech politiků a lidí pracující u soudů, prokuraturách, policie.

14 0
možnosti

Doporučení prý podle Hradního Bumbála není ovlivňování.. Já vám důrazně doporučuji abyste toho Nikulina vydali do Ruska... Nu, nic než názor, že;-D

12 0
možnosti

Kdyby pan Baxa kandidoval na prezidenta, tak by to byl jednoznačně nejlepší kandidát, jakého si mohu představit.

8 0
možnosti
Foto

Kandidát na prezidenta musí umět hájit zájmy nás všech, vylézt z ulity a říkat věci, které jsou ku prospěchu státu i v případě, že ve světě ztratí popularitu. Prezident by neměl míti na klopě jen vyznamení ze všech světových univerzit, ale také míti sílu dát svému národu[>-] důvěru v lepší život.V

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS